Askitoskom Bende katılıyorum ama keşke acele etmeseydin daha yaşın çok küçük,umarım pişman olmazsın sonra.nişanlının ailesiyle kesinlikle yakın oturma,altlı üstlü oturmayı bile kabul etme,ilerde çocuğun olduğunda eşinin ailesiyle çok görüştürme çok bakmasınlar inan sonra çok şımarıyo çocuklar,her istediğini alıyolar ağlamasına bile izin vermiyorlar düşün,sonra büyüdükçe tepene çıkıyo çocuk,hiçbişey için acele etme eşini biraz daha tanı,ailesini araştır,çünkü kimse evlendikten sonra aynı olmuyo,eşinin bile bilmediğin özelliklerini görüyosun,başta herkes kendini çok iyi gösteriyo,bi de aşıksan gözün hiçbişeyi görmüyo kabulleniveriyosun herşeyi,evlendin diyelim hemen çocuk yapma biraz zaman geçsin gez toz sonra hiçbirini yapamıyosun bütün yük sende oluyo,bende geç yaşta evlendim ve acele ettim evlenmek için,eşimi sonradan tanıyamadım,ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz,sonra çocuğumuz oldu 1 sene içinde,çocuğumu bambaşka biri yaptılar şimdi sıkıntısını ben çekiyorum,şimdiki aklım olsa hemen evlenmezdim eşimi ve ailesini daha çok araştırırdım ve hemen çocuk yapmazdım doğrusu