minnoskiz bende 19 yaşında nişanlandım 20 yaşında evlendim sevdiğimle 3. Yıla gireceğiz evlilikte çokta iyi yaptım kim ne derse desin umursama bana da cok dediler daha kucuksun diye dinlemedim iyiki de dinlememisim😍 mesafe her zaman iyidir saygı çerçevesinde 💙
nişanlanacak kıza tavsiyeler🥰
- Düzenlendi
Hayirli olsun canım bende 19 da evlendim valla köpek gibi pismanim🤣😄 Tabi bu kişiden kişiye değişir tek tavsiyem karsindakini iyice tanı 1 2 sene gerekirse uzun süre ondan sonra evlen🥰
minnoskiz Aman ilk başta diyeceğim şu ki hepsiyle samimi ol ama mesafende olsun ve kolay kolay kimseyi arayıp sorma. Bunları kötü kalpliliğimden demiyorum bende hep hatalar yaptım o yüzden şimdi diyorum. Ben eşimin halalarını bile arıyordum sonra baktım aradığım halde aramıyosun sormuyosun başka başka şeyler söylediler hatta eşimi arayıp ona bile söylediler ondan sonra zaten aramadım eltim hiç aramaz ki akıllı bence o yüzden kimse o niye aramaz demiyoşar bana gelince o bizi aramıyo diyolar ahh ahh
minnoskiz En başta sen neyi nasıl istiyosan açıkça söyle ben böyle istiyorum her şeye ewet dersen bu kezde diyecekler zaten sorun çıkarmıyo kafamıza göre yapalım. Senin kararlarını önemsemezler o yüzden bişey olunca ben böyle yapmak istiyorum sizedw uygunsa böyle olsun de fikirlerini öne sür her zaman
Öncelikle karşılıklı bütün ilişkilerde sevgi saygı ve sınırlarınızın olması. Nişanlılık süreci eşiniz ve ailesini tanıma eşinizinde sizi ve ailenizi tanıma süreci o yüzden olduğunuz gibi davranın ki sonrasında sıkıntı yaşamayın Eğer evlilikle ilgili cinsel anlamda bilgi almak istersende Dr Ayşe Duman hanımefendinin youtube videolarını izlemeni tavsiye ederim☺️
Hayırlı olsun tavsiyem herşeyi basta açıkça söyle karşı tarafın ailesine yok kırılır edilir diye düşünme ha kotu sürekli tersle degil ama sana ve mantigina uymayan herseye tepkini göster kendimden ornek vereyim kayınvalidem kızım kizim kizim ben anne anne anne şöyle yapalim diyor ben kirilmasin diye ses etmiyorum tamam diyorum boyle alışıldığı icin ben bir konuda kendi fikrimi beyan etmeye başlayınca sivri dilli bir gelin oldum kusus şuan gorusmuyirum esimim ailesi ile
- Düzenlendi
minnoskiz Mesafe koyulmamali egerki iyiyseler.Hemen kaganizda kaynana profili oluşturup mesafe koyayim doye dusunmeyin.
Tavsiyeme gelicek olursak vazgec evlenme😂
18 yaşında evlendim şuan 23ü sürüyorum şuanki aklim ozamn olsaydi asla evlenmezdim suan sna sevdigim kisi surekli yanimda olucak kendi evim oluck vs vs bunlar cok guzel geliyo sana ama inan oyle olmuyo ajni eve girince biseyler değişiyor hicbisy suanki olmaz tad vermez heycan vermez bunu evlendiktn belki hikac ay snra belki 1 yil snra anliycaksn.Sorumluluğu fazla surkli ev isi yemek bulasik hergun her dk her saat ayni işler bunlr bile bikmana yeterli cocuk olur dha buyuk bi sorumluluk ama en güzelide o 21 aylik bi oglm var 3 ay snra 2 yaşına gircek tek iyikim o iyiki olmuş ölürüm onun icin ama bnce bu yaslr evlilik ve annelik icin küçük şuan anlamazsin belki bosuna yaziyoruz ama evlendiktn snra eminim anliycaksin.
minnoskiz 18 yaşinda liseyi bitirmen gerekmiyomu nasil universite mezunu olup meslek sahibi oluyosun
Bende 18 de evlendim. Çookk severek evlendik. Elhamdülillah erken evlilik imanı erken kurtarmaktirda birnevi , hovarda biriydim fazlasıyla benim için hayırlisi böyleymiş demek ki ailem çok karşı çıktı evlenme Küçüksun diye ama çok ısrarci oldum ben ve eşimin ailesi 10 kere kapıya geldiler diye bilirim. Lise bittiği gibi evlendim. Ama şunu söyleyebilirim sana çok zorluklar yaşadım evliligimde bazen dönüp baktığım da o 18 yaşındaki kucucuk Sibele çok açıyorum ve üzülüyorum. O yaşta nelere göğüs gerdim hep sevgim evliliğimi kurtardı. Ama şuan Elhamdülillah 3 yıldır herşey yolunda tabi ufak tefek sıkıntılar oluyor. Ama demem o ki 18 yaşında ki bir küçük kız için evlilik çookk büyük bir sorumluluk ağır bir sorumluluk kendine guveniyorsan Allah yolunuzu bahtinizi açık eylesin. Tavsiyeye gelicek olursam kayinvaliden gile hep şeffaf ol cıvık olma ama sevgini belirt bu senin eşinin de hoşuna gidecektir. Sevmesen bile bunu asla eşine yansıtma ve dile getirme. Erkeğin ailesi ne kadar sana kötü olsa da bir erkek bunu duymaktan asla hoşlanmaz. Evlilikte catirdamalar başlar. Sana tavsiyem sev ve saygı göster.
Bekarlar evlenmek evli olanlar boşanmak istiyor 😄 haa kuzum merak etme evlenenlerin başı göğe ermiyor bilesin 18 yas ne ya ne evliliği yazık ediyorsun kendine çok üzüldüm sana suan😔
Yaa kuzuuuu yorumlarin hepsini okumadan yazıyorum 18 evet küçük bir yas ama senin kararın. Saygı sevginin temelidir. Temeli olmayan hersey yıkılır önce kendine sonra nişanlına ve sonra ailesine çok saygın olsun. Lütfen sadece bir is yaparken nisanlin ve seni düşünme her yaptığının getirisini düşün. Nişanlı olmanin tadını çıkar o kadar özlüyorum ki gezdigimiz beraber alışveriş yaptığımiz günleri geri gelmiyor ne kadar ayninolur dersen olmuyor evlilik farkli bir sorumluluk insallah birbirinize sifa olacağınız bir evliliginiz olsun ileride. Sevgiler daha cok yazardim bebekim durmuyor😅🌸🌸