Prensprensesannesi canım ben seni anlıyorum üslup illa hakaret yada küfürden oluşmuyor ki kırıcı kelimeler yada kaba sözlerde aynı tabi ki öyle dile getirmen hoş değil çocuklarımızı asla etiketlememeliyiz hatta bir söz var çok sevdiğim “ Senin ayağına paspas yaptığını kimse vitrinine örtü yapmaz ” diye nacizane tavsiyem olsun sana 😊 kan testini de yaptır kesinleşsin durumun inşallah hakkında hayırlısı neyse öylesi olsun 🌸

venus-mom0 demi ağzı olan konuşmasın ama rahmi olan sorumluluğunu alamadığı cenine kıysın ek yöntemleri var bunun hiçbi yöntem yüzde yüz değil ek yöntem uygulayabilirdi hiç olmazsa bi cana kıymaktan iyidir hele ki evlada rızkını sizmi veriyorsunuz

Evlenmeyin kardeşim ozaman evlenmeyin yükünü kaldıramayacaksanız girmeyin ilişkiye sorumluluk alamayacaksanız ailenize bakamayacaksanız el kadar sabileri alet etmeyin işsizlik bilmezmişim yokluk bilmezmişim dokuz kişi yaşamış mıyım itilmişmiyim kakılmışmıyım gelip burda bunları tartışmayın rızkını siz vermiyorsunuz onların meme veriyorsunuz diye canlarına kıyma hakkınız olmuyor

venus-mom0 şirk dışında affedilmeyecek günah evet yoktur ama şirklerin de çok çeşitleri vardır şirk nedir neleri kapsar araştırın derim … Ayrıca Allah tövbe edilen ve bir daha islenmeyen günahları affediyor. Tövbe edilmeyenleri affetmiyor .

Nasıl bir hayatın var, kaç yaşındasın, neler yaşıyorsun bilmem ama; bende çocuğa karşı “zindan eden tipler” gibi laflar edilince akan sular durur, yazmada edemeyeceğim. İlk evladımı toprağa gömdüm, bir evlat daha nasip oldu şükürler olsun. Ama o gömdüğüm yavru hala yüreğimde. Elini tutmadım, yüzünü görmedim, kucağıma almadım ama evladımdı o benim. Vücudumdan söke söke çıkardılar, o anlar hala kabusum. Elbette kader var, nasip var, ama bilim de var. Kaldıramayacağın yüklerin altına girmeden önce, korunabilecek her şekilde korunsaydın keşke. Benim evladım da ağlıyor, benim evladım da hırçınlaşıyor, ama hayatımı zindana değil cennet bahçesine çevirdi. Allahtan aynısını diliyorum sizin için, en çok o güzel yavrular için. İnşallah hamile değilsinizdir, tüm kalbimle diliyorum bunu.

Solitude sinirden ağlayacağım şimdi annelik kucağına aldığında başlamıyor tabikide ya insan içindeki cana ne kadar endişeleniyor ne kadar dikkat ediyor böyle bişeye asla susulmaz helki bi anne asla
        bütün anneler koruyucu melek olmuyormuş 😢

Prensprensesannesi öncelikle Allah affetsin kürtaj yaptırmak dinde olan en büyük günahlardan biridir. spiralin %100 de %100 koruduğu söylenemez keşke bunu hesaba katıp ekstradan korunsaydınız. boşuna depresyona bunalıma girmeyin buralarda

Eskobar Ben öğretmenim. Üniversitede içimden gizli gizli inşallah öğretmenlik yapamazlar diye dua ettiğim kişiler vardı, çocuk emanet edilecek tipler değillerdi çünkü. Şimdi aynı şeyin benzerini söylemek istemezdim ama inşallah gerçekten annelik yapamayacak olanlar anne olamaz da, yüreğinde merhamet taşıyıp anne olamayanlara nasip olur. İki örnek vercem. Biri ablam, 19 yaşında anne oldu, hatalı bir evlilik yapmıştı boşandı. Baba evine dönmedi, mesleği bile yoktu. Kurslara gitti gece gündüz çalıştı kimseye muhtaç olmayacağım dedi. Ve olmadı da. Gül gibi baktı yavrularına kocaman etti. Her türlü fedakarlığı zorluğu çektiğine şahit oldum. Diğeri de eşimin annesi. Keşke anne olmasaymış. Annelik kelimesini yakıştıramıyorum ona. Herkes anne olamıyor işte. Post sahibi için de; umarım çok büyük şok yaşadığı için bir anlık sinirle demiştir o lafı. Umarım çok seviyordur evlatlarını.

taricat Katılıyorum valla.spiral taktırdı eyvallahda adamda önlemini alsın bakamayacağı çocuğu iki dakikalık zevkine dikkat edecek.yav kadıncağızada bişey demk istemiyorum ama keşke aldırmasaydın allh rıskını verirdi ne diyeyim bunu aldırmaz inşllh.kocası korunsun

Sizin kafanız mı güzel ya zindan etti kelimesini nerelere çekmişsiniz yok işte evladını seviyordur şu bu şuanda eminimki bu postun altına gelipte ahkam kesenlerininiz çogu çocuklarına bagırıp çagıran tiplersiniz onlar benim çocuklarım ve dogdukları zaman ekonomik durumdanda diger durumlarda da çok çok iyiydik bu yüzden isteyerek birlikte büyüsünler diye ikisinin arasına çok yaş farkı koymadık arkadaş olsunlar büyüdükleri zaman tek kalmasınlar diye ama şuan hiiçbirşeye gücüm yok destekcim yok param yok en ÖNEMLİSİ de bu zaten ben bakamayacagım taşıyamayacağım yükün altına girmek istemedim bu yüzden büyük Bi salaklık yaptım ama elimde olan imkanım yok yarin birgün o bebek aç kaldığında bez alınamadıgında kim ödeyecekti bebegin vebalini aç kalması açıkta kalması daha iyi degilmi yeterki dogsun dünyaya gelsin

Prensprensesannesi İş yeter ki doğsuna gelmeden önce önlem alınsaydı keşke diyoruz. Zindan kelimesini kullanan sensin, iş nereye varacaktı. Kürtaja değil ona takıldım ben.

Solitude merhametsizlik başka bişey demiyorum herkes olmamalı gerçekten rabbim en iyisini bilir ama dört tane yavrucak ikisi dünyada perişan biri allahım rahmet eylesin diğerinin durumu daha belli bile değil bencillikten başka bişey değil kocam avcumun içinde kalsın zevkimden ödün vermeyeyim diye kıyılırmı herşeyden önce nasıl cevap verilecek bu sabilere hesap sormayacaklarmı

Prensprensesannesi Bence bizim değil sizin kafanız güzel hanfendi bunca kişi aynı şeyi düşünüyor bence bizi yargılayıp burda ahkam kesmek yerine oturup da kendinizi sorgulayın eleştireye açık değilsiniz madem niye böyle post açıyorsunuz.

Prensprensesannesi iki tane evladının başına bişey gelse diycekmisin aç kalmalarından açıkta kalmalarından daha iyi oldu diye 3 yıl baktım beş yıl baktım vah boşuna gitti diye annelik senin için neyi ifade ediyor doğur doğur dur demiyoruz sana zevklerinize iğrenç düşüncelerinize alet etmeyin günahsızları hesap günü var karşına durup sana anne diycek kıydığın can kucağına alınca başlamıyor annelik

Eskobar Şuan o kadar sinirlendim ki gerçekten keşke herkez anne olmasa allah ıslah etsin nediyelim