Kızlar eşlerinize küstüğünüzde onu kendinizden mahrum bıraktığınız oluyo mu😅 yoksa bunu yapan ben miyim😂
😅kızlarrrrrr
Küsmek demek sesinden bile mahrum bırakmak demektir 😂
Bayanozenn ben daha fazlasıyım diyosun 😅 bazen hakediyolar bir dahakine senin taktiği deniycem canım🥰
Deleted2 canımsın🤗 peki bi soru daha sormak istiyorum canım barıştığımızda yaşadığımız ilişki daha bi güzel oluyo sanki ben öyle hissediyorum dokunması bile değişiyo acaba bende ki psikolojik mi😅
Hatta bazen kasıtlı bile küsüyorum değerimi anlasın özlesin diye😂
Deleted2 canım kadın ya kocaman öpüyorum 🥰🤗olması gereken bu değerimizi güzel anlatıyoruz senin adına da çok sevindim canım. Bulmuş senin gibi kadını bilsin değerini🥰 bende senin gibi deli ediyorum seks geceliklerimin hepsini küs olduğum zamanlarda giyiyorum nerdeyse😅dokunmaya çalışıyo diyorum şuan istemiyorum 😂 perişan ediyoruz adamlarımızı😂
Deleted2 kesinlikle🥰
Deleted2 8. Ayımızdayız😅yeniyiz daha her şeyi deniyorum onu tanımak için 🤗 en sevdiğim yöntem küsmek😂oda cinsel konuda yoksa diğer türlü küsersem onu hemen anlıyo oda çözdü beni😅
Deleted2 sen ne zamandır evlisin canım
Deleted2 ne güzel🤗 bizde liseden başlamıştık ünilerde ayrıldık meslek sahibi olur olmaz evlendik😅 kişilik konusunda çoğu şey oturdu birbirimizde ama dediğim gibi cinsellikte yeniyiz 😅sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var🥰
Deleted2 bazen sizin taktiklerinizi uyguluyorum şaşırıyo😅 diyo bazen yeniden tanışıyor gibi hissediyorum diyo ve bu çok hoşuma gidiyo🤗
Deleted2 bide keşke bizde o zamanlardan yapsaydık diyoruz her konuda Masterı😅
Deleted2 canım sana fikir vereyim o zaman 😅 biz annem ve kayınvalidem ile aynı ilde oturuyoruz. O gün kayınvalidem davet ettiyse eşimi arayıp onu çok özlediğimi ve seksi bir kaç sözle tava getiriyorum. Akşam kayınvalidemden de eve gitmek için can atıyo. Kayınvalidem uykusu geldi sanıp kalın diyince bazen kırmayıp kalalım annecim diyorum.o gece eşimi çıldırdıyorum😂 ertesi gün oda beni tabi🥰
Deleted2 eğer seninde böyle imkanların varsa sonuna kadar kullan😅 heyecanı yüksek ve ateşli oluyo🥰