• +18
  • 😅kızlarrrrrr

Deleted2 inşallah hepimizin heyecanı sonuna kadar devam eder canım🥰

Deleted2 izindeyim senin canım😅 o duş zaten onları tutan duş olmasa her yer yangın yeri🤗 yalnız psikolojik oldu bende kayknvalidemde ona karşı aşırı şehvetli oluyorum ve bu çok hoşuma gidiyo🥰

Başak burcuyum canım eşimle aynı burcuz🤗

Deleted2 burcum akrep değil ama eşime en çokta sekse önem veririm🤗🥰

Deleted2 sen şanslısın boğanın sekse olan ilgisi aktepden daha fazla 🤗 sizin uyumunuz güzel olmuş🤗

Deleted2 üniversitede ev arkadaşım boğa burcuydu sevgilisine giderken çamaşırlarının rengini söyleyip gitmeden tahrik ederdi çocuğu😅

Deleted2 😂o arkadaşım ünide evlendi çocuk daha fazla dayanamamıştı artık neler yapıyosa çocuğa diyordum 😂şuan 3 çocucuklu hala ateşi bitmemiş diyo biraz büyüsün 4. Yapıcam. Onunlada konuşuruz bu konuları. Eşi istemediği zaman olur diye seks oyuncakları kullanıyormuş 😅 çocuklardan fırsat olmazsa günü birlik otele götürtüyo kendini😅

Deleted2 çocuğu sömürüyo resmen 😂ah bu boğalar 😅belki ileri zamanlarda izin verir değişiklik önemli 😅eşim bana sorduğunda bende istemedim şuan

Deleted2 mantıklı bi bakış açısı 👍akrep her türlü sokar zaten eşin haklı😅

Deleted2 sırayla 😅denemekten ne çıkar. Düşününce çok ateşli geliyo. Bunu bi evlilik yıl dönümü hediyesi olarak düşünüyorum 😊 çok şaşırtıcı bana yapılsa bende şaşırır ve mutlu olurum☺️ Onu bağlayıp zirveye çıkardıktan sonra çözdüğümde olacaklar çok mutlu eder bence🔥 bizim tek sıkıntımız apartman da tüm herkesin yatak odaları havalandırmalarından sesler geliyo😕 böyle bişeyde çok ses çıkabilir o konuda tereddüt ediyorum

Deleted2 ya da onların bizi bağlaması 🔥 ben zevke geldiğimde inleyip bağıra biliyorum o yüzden böyle şeyleri çok fazla deneme taraftarı değilim ama denemek için can atanlardanım😅 evlenince kayınpederim sağolsun evimizi aldı ama bu ev beni perişan ediyor

Nur-12345 Ben hep küserim bana küskün çiçek adı takmış En uzun küskünlük 10 gün oldu yakınıma bile oturtmıyordum eli elime değdirmiyordum ve çok inatçıyım bu huyumu sevmiyom kızlar inat🤦‍♀️

Ruyaa inat en kötüsü canım bende inatlaşmamak için ya alttan alıyorum ya da susuyorum 😕 10 gün fazla ama nasıl dayanıyosunuz bu kadar

Nur-12345 ya istediğimi yapar ya inat yaparım o derece istediğim derken de cinsel değil yanlış anlama olmasın😂