Selam kızlar bir süredir kafama takılan bir şey var. Market alışverişine eşinizle çıktığınızda reyonlara bakarken eşiniz bir anda yanınızdan ayrılıp gidiyo mu? Annem babamda böyle bişey görmedim ve bana çok tuhaf geliyo. Eşimi bir defa uyardım arkamı dönüyorum bakıyorum yok başka reyonlarda geziyo koca markette koca arıyorum. Artık dayanamıcam devam ederse sabrımın bittiği yerde alışveriş arabasını orada bırakıp çıkıp gidicem marketten
market alışverişi
buzdankalpler Genellikle sanal market tercih ediyoruz ama beraber öyle alışverişe çıktığımız zaman eşim arabayı sürüyor ben reyonlara bakıyorum oda yanımdan geliyor😁
buzdankalpler Aynen canım reyonlara bakarken kayboluyor onu arıyorum markette ben diyorum oradan süt alıp geliyorum diye haber veriyorum çünkü kendisi başka şeylere bakıyor sonra bütün azarlıyor beni nerdesin sen diye ama söyleyip gidiyorum ama kendisi yapınca bişe olmuyor 😏😏😏
Kdndmkdkd Ben yanında yürüyorum bir ürün görüp incelerken bi bakıyorum benim koca yok reyon reyon onu arıyorum bu beni çok rahatsız ediyo. Karısını habersiz yalnız bırakan… ne bileyim
Ssuudee İdeal koca 😄 bence de yanından gelmeli
buzdankalpler bizde de kaybolan benim😅😅😅 gerçi markete gidince kaybolsam bile nerde bulacağını bilir
Genelde giden ben oluyorum ahahahs
Popy_ @minnakkizim acaba ondan önce ben mi kaybolmaya başlasam ortalıktan benim yerime o arasın dursun 😆 aslında iyi fikir hoşuma gitti
Market arabasını ona kitliyorum, mecbur peşimden geliyor. Bazen de bir reyonda kalacaksa ben burdayım diyor, ben de ürünleri inceliyorum.
buzdankalpler yok olmuyor bizde. Hep yan yana yapıyoruz alışverişi ama başka reyonlara göz atması sorun olmazdı sanki benim açımdan, hani bu kadar sinirlenecek bi’ durum mu ki bu?
buzdankalpler bi an kocan da kendimi gördüm genelde kocam beni arar nadiren ben onu ararım yada ikimizde birbirimizi arayacakken gözgöze geliriz bide şey var kasada sıraya girdiğimizde ben giderim sonra kavga gürültü 😂😂
buzdankalpler Bütün alışverişi eşime yaptırıyorum ben reyonları geziyorum reyonlara bakmayı çok severim 😂😂
Sept Dakikalarca nerde diye aramak evet sorun benim içib bir iki reyon sağda ya da solda değilki koca markette çok başka yerde buluyorum. Ben bir uçta o bir uçta.
Ecoli Bu da iyi fikir market arabasını vereyim canım nerde isterse orda gezeyim 😆
buzdankalpler Ben bakarım alırım oda arabayı sürer yanımda biseyi alırken onada danışırım bazen bazı ürünlere birlikte karar veririz vs hic yanımdan ayrılmaz oyüzden ayrı ayrı takılmiyoruz marketin icinde herbi ürünü birlikte inceler alırız yani.Sen neden arıyorsunki kocanı o seni arasın birdahakine sen al market arabasını ihtiyacin olanlari al koy arabaya baktin kocan yokmu ödemeni yap çık o arasın marketin içinde seni sende mahsus kapıda bekle sesini cıkartma bak birdaha yapıyormu öyle
buzdankalpler dene bence 😅 anlatma yaşat demişler( kim demiş bilmiyorum ama😅)
Yasak_elma Ben aslında bir ara arabayı bırakıp çıkmayı düşündüm ama evet ürünlerin suçu ne ihtiyaç sonuçta 😅 bu şekilde yapmak daha iyi
Popy_ Kim demişse doğru demiş söylemekle anlamayana yaşatıcaksın 😄