Popy_ buzdankalpler bizde de kaybolan benim😅😅😅 gerçi markete gidince kaybolsam bile nerde bulacağını bilir
buzdankalpler Popy_ @minnakkizim acaba ondan önce ben mi kaybolmaya başlasam ortalıktan benim yerime o arasın dursun 😆 aslında iyi fikir hoşuma gitti
minnakkizim buzdankalpler Bütün alışverişi eşime yaptırıyorum ben reyonları geziyorum reyonlara bakmayı çok severim 😂😂
Ecoli Market arabasını ona kitliyorum, mecbur peşimden geliyor. Bazen de bir reyonda kalacaksa ben burdayım diyor, ben de ürünleri inceliyorum.
Sept buzdankalpler yok olmuyor bizde. Hep yan yana yapıyoruz alışverişi ama başka reyonlara göz atması sorun olmazdı sanki benim açımdan, hani bu kadar sinirlenecek bi’ durum mu ki bu?
buzdankalpler Sept Dakikalarca nerde diye aramak evet sorun benim içib bir iki reyon sağda ya da solda değilki koca markette çok başka yerde buluyorum. Ben bir uçta o bir uçta.
Eskobar buzdankalpler bi an kocan da kendimi gördüm genelde kocam beni arar nadiren ben onu ararım yada ikimizde birbirimizi arayacakken gözgöze geliriz bide şey var kasada sıraya girdiğimizde ben giderim sonra kavga gürültü 😂😂
Yasak_elma buzdankalpler Ben bakarım alırım oda arabayı sürer yanımda biseyi alırken onada danışırım bazen bazı ürünlere birlikte karar veririz vs hic yanımdan ayrılmaz oyüzden ayrı ayrı takılmiyoruz marketin icinde herbi ürünü birlikte inceler alırız yani.Sen neden arıyorsunki kocanı o seni arasın birdahakine sen al market arabasını ihtiyacin olanlari al koy arabaya baktin kocan yokmu ödemeni yap çık o arasın marketin içinde seni sende mahsus kapıda bekle sesini cıkartma bak birdaha yapıyormu öyle
buzdankalpler Yasak_elma Ben aslında bir ara arabayı bırakıp çıkmayı düşündüm ama evet ürünlerin suçu ne ihtiyaç sonuçta 😅 bu şekilde yapmak daha iyi
Popy_ Akrep 😅😅😅 ay beni yiyecek değilde daha çok cilt bakımı kısmı çekiyo sanki 😅ama eşim işten gelince bebeklere aldığı çikolataya hayır demem 😅
ZRaporu buzdankalpler bunun da sorun olduğunu ilk defa görüyorum. Biz market alışverişine beraber çıktığımızda böyle şeylere hiç takılmam da ben. Sorun olarak göremedim o yüzden. Çok büyük marketlere de gitmiyoruz gerçi. Üç harfli marketlerin m2’side belli zaten. Siz bu kadar büyük birbirinizi bulamayacak hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz çok merak ettim.
Yasak_elma ZRaporu Kız gros marketlere gidiyorlardır oralar o üç harfli marketlerde ucuz biliyorsun😀Gros marketlerin kendiside dev gibi reyon raflarıda 😀😀
buzdankalpler ZRaporu Canım ben evlenince dilini bilmediğim yere yerleştim. Bi zahmet kocam da bu sebepten yanımdan pek ayrılmasın. Hipermarket diye bir market zinciri var bilmem duydun mu mahalle marketi değil yani içinde fırın vs var ev mutfak ürünleri var var da var haliyle büyük
Strawberry_Girll buzdankalpler 😅 Bizde tam tersi oluyor ben bi anda rota değiştiriyorum sonra esimi kendim buluyorum ama sonra eşini alip kesfettigim reyonlara götürüyorum 🤣🤣 nefret ediyor ama ben seviyorum napım🤣🤣🤣
herseybos buzdankalpler pek zamanımız yok ve kalabalıksa ikimiz farklı reyonlara gidip alacaklarımızı alıyoruz zamandan kazanmak onun dışında birlikte gezer bakar alırız, neden öyle yapıyormuş eşiniz sordunuz mu?
Merope buzdankalpler Senin yine esin birakip gidiyor sadece.. Benim kizim bir tarafa, esim baska tarafa kayboluyor. 5 dakika sonra ikisi de elinde bir yiginla geri donuyorlar.. Ben de hala elimdeki listeden aldiklarimi isaretlemekle mesgul oluyorum 🤭
buzdankalpler Yasak_elma Yurt dışındayım buradakilerle bazen anlaşabiliyorum o da İngilizce veya türkçe biliyosa. Bişey olduğunda birine derdimi de anlatamam. Bizim gittiğimiz market hipermarket 5m migros gibi düşün avm nin alt katının yarısı neredeyse market içinde kahve içmeye yer bile var 😬 baristalı falan