Nur-12345 Lalderiin canım gerileri def ederiz konu belli içerik belli zorla almıyoruz kimseyi🤗 birbirimizi yönlendiriyoruz ve şahane🥰
Lalderiin cansuu zamanla görürsün o geri kafalıları😂😂 minnacık zar dedim diye beni Allahsız, arsız yapan bir kadın var burada😂
Deletedmom3 Nur-12345 . Evlenmeden 3 sene beraber olduk. Bekar evi vardi eşimin dili olsada konuşsa 🙈 sürekli farkli iç çamaşırı gecelikle giderdim buluşmaya. Evi terastı bağıra bağıra sevişirdik oda bende. Hala devam o heyecan çok şükür 🤲🤲
Nur-12345 Deletedmom3 en güzel zamanları çok güzel değerlendirmişsiniz canım 🔥 nazar değmesin 🔥sönmesin hiç 🧿
Lalderiin Deletedmom3 bi kız sormuş evlilik bekarettin mi ibaret diye ben fr hayır alt tarafı minnacık zar dedim
Deletedmom3 Lalderiin ya bazı erkekler buna çok takılıyor kimiside hiç takılmıyor. Anı yaşamak lazım. Ben eşimle evlenmeyebilirdimde. Severek isteyerek yaptim.
Nur-12345 Deletedmom3 boşa dememişler seven ne yapmaz diye 😅sevgi varsa seks ateşlenir zaten🥰ateşle barut 🔥
cansuu Deletedmom3 açıkçası benimde sevgiliminde birbirimiz dışında kaçamakları oldu ve biz bunu itirafta ettik çünkü o zaman asla bu kadar ciddi değildik hemde hala ergendik.Cidden namus bekaretten ibaret değil ya.Bu kadar geri kafalı olmamalı insan.