berfooo Nur-12345 kesinlikle bebeğim insanın bu herşeyden herkesten önce kendi için yapması gerekir 🥰
Nur-12345 berfooo öğrencilerime bayram hediyesi ayarladım canım bugün süpriz olacak onlarada😅 bide benim bi odam var bol spor odası yapmıştık oraya birşeyler aldım onlarla uğraştım😅 her yerim tutuldu😂
Deletedmom3 Nur-12345 niye ki akşamları çılabilirsiniz ankaradayım bende,yasak harici her akşam çıkarız
Nur-12345 Deletedmom3 canım ben biraz evhamlıyım 😅virüs geldi gelelim kayın valimden hariç 3-4 kere dışarı çıktım oda ihtiyaç için😅
berfooo Nur-12345 öğretmen misin canım 🥰 iyi yapmışsın ben de ayakkabı dolaplarımızı düzenlendim temizledim
Nur-12345 Deletedmom3 bu da güzel 😂bizimkiler yarın gidiyolar nevşehire😅biz gitmiyoruz diyende biraz tripli bana😅
Ariel22 Nur-12345 abla sende akıl versen bana şuan çok ihtiyacım var ve kız arkadaşlarım beni haksız buluyor
Ariel22 Sevgilimden aşırı soğudum heleki bu karantina döneminde yaptığı herşeyden bahane üretiyorum ama o hep anlayışlı davranıyor vicdan yapıyorum bunu bende sorun var diye napıcam ben
berfooo Ariel22 soğumana sebep olacak bir olay mı yaşadınız ? Yoksa bu süreçte görüşemediğiniz için mi ? Soğudun
Ariel22 berfooo karantina dönemi uzadı diye bir kaç gün benimle konuşmadı sonrada iyi değildim özür dilerim falan dedi kötü bişey olunca yada bişey hoşuna gitmeyince yabancı gibi beni dışlıyor hep söz veriyor yapmam diye ama hep aynı