berfooo valla cnm benden tavsiye ön sevişme çok önemli ön sevişme olunca insanın korkusu kalmıyor kendinden geçiyor ben 4 yıllık evliyim eşimle biz ilk nişanlıyken oldu bir gün evde kimse yok geldi bende uyuyordum kapıyı açtım geri yattım oda yanıma yattı tabi sonra öpmeye başladı baya bir öpüştük tabi ben beni okşadıkça kendimden geçiyorum 😂sonra baya bir seviştik bana deydiriyor sürünüyor benim de hoşuma gidiyor sonra bir çıkardı aman tanrım dedim ben Yusuf yusuf🤣🤣🤣bir yandan da hala beni okşuyor ama sonra bana yala fln dedi tabi benim ilk bilmiyorum izliyorum internetten ama ne bileyim nasıl yapacam nasıl olacak sonra bana da 1 2 yalattırdı derken sıra geldi girmeye yanlız ben kendimde degilim baya bir uçtum 😅😅sonra beni yatırdı arkama uzandı sürtünürken fln tabi bende sular seller ilk defa yaşıyorum biraz sonra bir baktım işi bitmiş çıkmış ne oldu ne bitti hatırlamıyorum 🤣bir baktım eşimin penisinde kan korktum ama kendimi hiç bilmiyorum eşimn penisinde bişey oldu sandım kanı görünce😂😂😂😂ne oldu dedim niye kanadı nerene ne oldu fln dedim korktum sonra güldü bana dedi o benim degil hayatım senin diye 😂😂tabi bu arada bana bir gülme geldi bir yandan bir korku annelere ne dicem duyarlarsa nişanlıyız sonuçta sonra hç umursamadık nerede bulsak orada yapmıştık birbirimize 😁şimdi evliyiz 1 oğlumuz var 1 yaşına girecek bu ayın 27 sine gençken çocuk yokken yeni evliyken her şeyin tadını çıkarın şimdi de çocuktan yapamıyoruz desem yalan olur🤣🤣🤣sex yer zaman mekan saat hiç fark etmez gece uyanıp saat 4 5 de kocamın beni okşayıp becerdigini bilirim bende kocamın uyurken üstüne çıkıp azdırıp ilişkiye girdiğimi bilirim😂😂