Deleted2 umarım inşallah dediğiniz gibi olur canlar ❤️ Herşeyi bana bırak gerisine karışma Diyro ama bilmiyorum 🤷‍♂️

Deleted2 inşallah o kadar kolaydır 🤷‍♀️Acı eşiğim çok düşük ve dünyanın en korkak insanıyım siz düşün daha gerisini

Deleted2 ben hiç korkmadım 😅istiyordum çünkü 😅 ama belli etmedim oda bana bedenini tanıttı ön hazırlığı yaptı😅onu hissettiğimde yalvardım hatta 😅beni yalvartmadan girmedi😅🔥

berfooo ambulans kapıda olması laızm diyorum bana sen bizi rezil edeceksin bakalım biz seninle ne yapacağız diyor 😂😂 diyecekler bu çocuk vahşi mi ne yaptı Kıza diyor bilmiyorlar ki kız narin 🥳

berfooo buna çok güldüm yaa bende çok korkmuştum, ama korkulacak bisey degil eşimde anlayışlıydı, istememiştim yasamayı o beni sakinleştirdi abartmayacam falan dedi öyle rahatladım 😅

berfooo 😂😂canım o kadar büyük değil merak etme 🔥içinden bebek çıkaracak büyüklüğü de alabilirsin hem😅😂

senabaykan1234 Ne güzel 🥰 ne bileyim kimi diyor 1 hafta lavaboya giderken zprlandım yok oturtamadım kalkamadım falan

Nur-12345 inşallah değildir 😂 size güveniyorum bak sonra perişan olmayayım 🥰 ben ona yalvaracağım hiç sanmıyorum

Nur-12345 o bebeği de ben doğurmam ki çok zor ya Allahım yardım et

Nur-12345 bir sağ Salim kazasız belasız atlasaydım o günü ya Peki ilk gece dışında ağrı oluyro mu hiç?

suskun-1 olmaya çalışıyorum ama sırf eşimi mutlu etmek için girdiğim ilişkide oldu😅