berfooo berfooo benim ona o fırsatı vermemem laızm haklı çıkarmak istemiyorum onu 😂 onun bası hep dönecek haberi yok 😂😂🥰🥳😍🔥
berfooo Nur-12345 o da öyel diyor peşimde olacaksın ben yok diyecem 😂😅 işim olmaz diyorum görürsün diyor neler yapacağım 😅😂
Nur-12345 berfooo tabi canım içimize girsinler zevk alalım diye kaç takla atıp kaç pozisyon deniyoruz🔥😅
berfooo Nur-12345 haklıymış desene tüh 😏köpek herşeyi bilyiro boşuna demiyor demek ki sen koşacaksın diye
berfooo Nur-12345 ben takla falan atmam azgın olan o sonuçta genel de o hep oluyro 😂 ben anca yemek iş güç temizlik zaten akşam oluyro o koşar peşimden tabi bunalrı yaparken onu deli edecek şekilde evde dolaşırım zaten gelir 🥰😂🔥
Nur-12345 berfooo evlendiğinde bunların olmadığını göreceksin ben ilk zamanlar kaç gün üst üste yemek yapmadığımı bilirim. Beni yormamak için temizlikçinin geldiğini bilirim bunlar hep zamanımı ona ayırmamı istediği için 😅benimde canıma minnet tabi😅
berfooo Nur-12345 inanınırım yapar da 🥰5 yıldır sabrediyorum diyor ne desem yapar 🥰 sevgiliyken bile öğrenci evinden nadir yapardım o da benim zorumla 🥳
Nur-12345 berfooo ne güzel canım mutluluğunuza nazar değmesin 🧿 sende bu kadar ateşe kendini korkutma zevk almaya bak🔥🔥🔥
berfooo Nur-12345 amin canım inşallah size de 💋ilk zamanlara göre daha iyiyim çok şükür korkum azaldı
berfooo Nur-12345 herşeyin ilki güzel sanırım zor olsa da heyecanlandırıyor insanı daha önce tadmadıgı için insan bu ara çok düşünüyorum zamanda daralıyor yaklaştı diye uykularım kaçıyor heyecanlanıyorum 🥳