Bugun burasi cok sesiz herkes meşgul galiba evli olanlar eşleriyle ilgileniyor.😊😊😊

SSelinn kendi işyeri dediğin gibi işlerinde oluyordur ama genelde masa başında oturuyor pubg oynuyacağına bana msj atabilir🙄

Deletedmom3 birkaç kere öyle yaptım(kavgalarımızdan sonra) birkaç gün sık ve düzenli msj atıyor sonra tekrar eski düzene dönüyoruz🤷‍♀️Galiba kızlarında dediği gibi erkeklere göre normal bu zaten artık o msj atarsa msj atıyorum yani nişanlımda sorun yok gibi🤔😂 erkeklerin cinsi böyleymiş şuan bunu anladım

Deletedmom3 “”bağlanmak yok””👍🏻😂 Ben beğenmiştim bide “”arkadaştan öte””bu film cinsellik yönünden biraz daha fazla🤔

Bu arada herkese iyi bayramlaaarrr🤗🤗🥳😘

Meyzi90 ahh bu erkekler hepmi ayni olur seni cok iyi anliyorum canim 😊

Deletedmom3 canımmm😅daha yeni fırsat bulabildim 😅 malum bayram kutlaması demiştik 🔥her şey şahaneydi 🔥🤗eşim öyle bişey yapmış ki aklımın ucundan bile geçmeyecek bir şeydi ve muhteşemdi. Benim süprizim sağda 0 kaldı o derece 🤦🏻‍♀️ Her şeh zirvedeydi🔥💋 2 gündür kaç kez birlikte olduk bilmiyorum 😅 ama korunmadım ertesi günü hapta içmedim o derece yumuşadım ve zevk aldım 😅akışına bıraktım🔥🔥🔥🔥👄💋

Nur-12345
        Sonunda geldi abla özlettiniz kendinizi 😅😅😍🙆🏻‍♀️
        Vayy bee 😍😍😍 korunmak süprizi bozardı bence😅😅🙆🏻‍♀️ Maşallah size :)

Deletedmom2 canımmmsın🥰blog gibi oldu bu grup bende sizi seviyorum 😘 evet korunmakta istemedim açıkçası 😅zaten istiyordum ama önlem alıcaktım süprizden sonra farkı bi düşünceye büründüm😅🔥