Deletedmom2 aslında çok çok büyük bi sürpriz nerden nasıl başlanır inanın bilmiyorum😅 oturduğumuz ev 12 katlı bir bina biz 8. Katta oturuyoruz ve kendi evimiz çok fazla da komşuluk yoktur. Eşim 2 hafta önce trabzona gitmişti iş için meğer ben öyle biliyormuşum🤦🏻♀️ Bizim binanın 12. Katı dubleks ve satılıkmış eşim trabzona devir işlemleri için gitmiş. Bilere bana söylememiş çünkü ben akaradan ev istemiyordum söylese karşı çıkardım😅 eşim 2 haftadır da yoğun çalışıyor ve ben iş diye çok fazlada rahatsız etmedim meğer her şey bayrama evi hazırlamakmış ve hazırlamışlarda😅 bayram sabahı güzel bi kahvaltı hazırladım bayramlaştık ve akşama sürprizim var dedi sordum söylemedi yazmıştım bunu😅 sonra hadi duş alalım dedi ben dedim sürpriz orda ama yok duş aldık çıktık😅 dedi hadi hazırlan seninle biyere gidicez 😅dedim şaşırdın heralde yasak var ne gitmesi 😂sen hazırlan dedi ve bi kutu verdi içinde muhteşem bir siyah saten uzun gecelik😅dedim bununla dışarı çıkmamı mı istiyosun😅evet dedi neyse ben giyindim şahaneydi bu arada gecelik Elbise gibide giyile bilir 😅 saç makyaj üzerinde bleyzr bi ceket gitdim stilettolarımıda giydim gördü ve mest oldu 😅eşim arabada bir şey unuttuğunu söyledi hemen geliyorum diyip çıktı ben otel için izin felan aldı diye düşünmüştüm orayı arayacak diye de bir şey demedim 😂 asansöre bindik aşağı indik tam asansörden inicem çekti bi dakika dedi ve öpmeye başladı 😅o sırada biz 12 kata geldik dedi şimdi inebiliriz dedim yanlış kattayız şaşırdın herhalde yok dedi kapıyı açtı mumlar müzik 😮ben şok 😮diyorum kimin bura sonra anahtar verdi en büyük servetimsin burada yeni başlangıcımız bu anahtar bizim anahtarımız vb bir sürü bir şeyler söyledi😅tabi geceyi bozmak istemedim güzel bir 2 gün geçirdik🔥💋😅yarından sonra başlıycam 😂