Ona özel değerli olduğunu hissettirirseniz oda size hissettirir. Yatakta eşini ne kadar mutlu edersen o kadar mutlu olursun🔥erkeklerin yapısı gereği sekse olan düşkünlüğü fazla oluyo ve kontrol her zaman sende olsun. İstesin arzulasın seni sesin giyimin makyajın hepsi kocan için olsun 🔥sonrası geliyo zaten🔥💋
Seks
Nur-12345 canim ben artik 6yila gecti evlendiyimizden ama dahada oyrenmek istoyorum biseyler))iliskimi guzel yaşıyorum ama daha da guzel olsun istiyorum cildirsin resmen istiyorum.neler soyleyeyim? Sen benden tecrubelisin 8ay evli olsanda Vallahi hayran kaldim o kadar istiyorumki benim icin delirsin . Bu arada kaynana kaynbaba ile yaşıyoruz bence ayri kalsaydik daha rahat olruduk diye dusunuyorum belki ondanda kaynakli istediyimiz zaman istediyimiz seyleri yapamiyoruz🤦🏻♀️
Meleyke97 evet canım maalesef ki onlarda etken ama kullana bilirsin onları 😅 ailecek yemek yerken eşine dokuna bilirsin. Tv izlerken yanına oturup sürtüne bilirsin kulağına nefesini vererek üzerindeki kıyafetin rnginin ona çok yakıştığını söyleye bilirsin
Nur-12345 vaaay 😍 guzeel. Baska peki.seni yormuyorum dimi?(
SSelinn inşallah canım 🙏isteyen herkese nasip eder🥰
SSelinn evet ya oyrenmemizde fayda var guzel ornek oluyo @Nur-12345
Meleyke97 canım eşinin zaaflarını sen daha iyi bilirsin gece büyükleri uyuttuktan sonra seksi gecelikler giy normalde de evin içindeki giyimine de özen göster bi ruj sür bi değiklik yap saç rengini değiştir bunlar erkekleri baştan çıkarmak için davetiyedir canın🔥🔥💋
SSelinn inşallah canım rahat edersin mutlu olursun zevk alırsın 🔥💋
Nur-12345 ay benimkiso odun öküz ya😂🤣 saç rengi icin izin alıyorum daha ikna etmis degilim nezamandir deyistirmek istiyorum izin vermiyo.hemde yeni dogum yaptim sayilir 40miz cikmasina az kaldi bi ciksin gidip sacima basima bisiyler yapicam.. ya beni sinirlendirdiyi an hicbisiy yapmama hevesim kalmiyoya((ne makiyaja ne heves hepsi bitiyor🤦🏻♀️ ay doluyum bende kafa sisiricem galiba😂
Hem buyuklu evdede o isi yap bunu yap insan bikiyo((( buarada iki cocuk annesiym😍
Oyle biseyler yapmak istoyorum ki iliski zamani cildirsin🔥👅
Meleyke97 canım bedenine bişey yaptırırken ne izni 😅alma bile senin için yapıyorum süpriz de😅 allah bağışlasın bebişinide 🌸eşin şimdi özlemiştir zaten seni sen istediğin gibi elde edersin🔥 eğer odunsa sürekli tahrik et nazlanarak bedenini ver😅
Meleyke97 oral yap canım o zaman🔥çıldırmayan erkek yoktur heralde bide yavaş yavaş tahrik edersen o iş tamam 😅🔥🔥🔥
Nur-12345 teşekkür ederim canimmmm😍bitanesin sen
Nur-12345 bu 6yilda hic oral yapmadik ne o ne ben ve utanirimda yapmaya calismaya ya kizarsa diye korkuyom
Nur-12345 bide birazcik mide bulandirici gibi geliyo o hic hevesim yok orala ya😕
Meleyke97 önce teklif et 😅 bu güne kadar beni hep mutlu ettin seni seviyorum ama canım seni istiyo gibi güzel sözlerle yaklaş önce tepkisini de ölçmüş olursun canım🔥