Gunay987 Ariel22 ben tavsiye etmem😅gecenin köründe eşin üzerine atlarsa şimdi pijamanı çıkartana kadar ihtiras felan kalmaz ortada😂
Nur-12345 Ariel22 unut canım giy seksi geceliklerini mis gibi🔥🔥 benim hiç öyle pijamam yoktur. Yazın fantazi çamaşır gecelik kışın da hep gecelik🔥🔥🔥💋
Ariel22 Deletedmom3 abla ben pijamalarla aşk yaşayan bir insanım okula bile pijamayla gittiğim günler vardı benim valla
Deletedmom3 Ariel22 ya gündüz evde giyer hevesini alırsın 🤣🤣 koz onların fantazi olan ürünleride var onlardan da al değişik olur
Gunay987 Ariel22 bende 22yaşındayım. Ama karşına bi gün öyle biri çlkıcakki. O zaman evlenmek istediğini anlıycaksın güven bana
Ariel22 senabaykan1234 ay inşallah yoksa yazık olur gelecekteki kocama gerçi Allah bilir şimdi ne haltlar yiyordur
Ariel22 Gunay987 herkes bana öyle söylüyor ama yemek yapmaya o kadar bağlıyım ki gözüm hiç bir şey görmüyor
Ariel22 Deletedmom3 abla benim göğüslerim çok dolgun erkek arkadaşım geçen yıl bana bi südyen almıştı bir de pijama takımı sırf südyene kızmıyim diye