Deleted2 Deletedmom3 ben görmüyorum bile o derece 😂 bunlara uygun daha edepli forumlar yok mu ya oraya gitsinler 😁😁
yagmurcan Nur-12345 SSelinn Kızlar şimdi biz en son eşimle 2 hafta önce falan birlikte olduk.Ben regl oldum onun devriyeleri operasyonları falan vardı olmadı işte.Yarında 9-10′a kadar yok geç gelecek bende birşeyler hazırlayayım ortam falan diyorum ama aklıma fikirde gelmiyor.Nasıl birşey yapsam ki?
Ariel22 minikhanim Benim ağdaya alerjim var mesela eldivenle alıyorum ve tüyler yumuşacık çıkıyor acıtmıyor
SSelinn Ariel22 eldivenle almakta cok iyi bence ama bunu ilk baslarda yapmamiz gerek demi cunki simdi tuyleri jiletle fln aldigimiz icin kalinlasiyor fln cok aciyor
Deletedmom3 Ben cımbız ile alıyırum yıllardır. Artık çok çok azaldı. Ayaklarım ağda diğer yerler komple cımbız.
Deletedmom3 Ariel22 evet canım,yaklaşık 12 yıl önce falandı. Birgün canım sıkıldı,koltuk altımdan başladım almaya. Sonra baktım ben aldıkca az çıkıyor devam ettim.
Almila01 Sanki yıllardır tanıyorum sizi okudukça içim hoş oluyor bende nişanlıyım Allah’ın izniyle Temmuz’da dugunum var ilk gece korkum bayağı fazla bacaklarım kapanıyor falan nasıl baş ederim diye düşünmeye başlamadan sizin yazdıklarınızı okuyorum 🙏❤️
Almila01 SSelinn selincim bu doğru ben gidiyorum korona salgını nedeniyle kapanmıştı eski halime döndüm diyebilirim ama yeniden başladım tabiki sonuç ne olur bilmiyorum kullandıklarını makinaya bağlıymış
Deletedmom3 Deleted iç dudakları ağda ile aldırmayı hiç önermiyorum. İlerleyen yaşlarda sarkma yapıyormuş bilginize
Deletedmom3 SSelinn ilk bir kaç almada zorlanıyorsun ama sonrası kolay. O kadar tek tük çıkıyorki bazen alt kısım inanamazsın. Zaten büyümeye müsade etmiyırum. Şeftali tüyü gibi oldu artık ince cansız ve seyrek
Nur-12345 Lazer kalıcı çözüm eğer iyi bir yere giderseniz. Evlendiğim günden beri eşim hiç tüy görmedi😅her zaman davetkarım lazer sayesinde🔥🔥
Deletedmom3 Nur-12345 şöyle söyleyeyim ben seviyorum üst tarafta şekilli tüy bırakmayı. Nasıl anlatsam bilemedim. Keçi sakal gibi kısa ama şekilli. Arada bırakıyorum değişik oluyor. Alt kısım hep alinmiş tertemiz. Üstte bir kısım duruyor. Umarım anlatabildim 🎃