Nur-12345 Kızlar hamileyim kesinleşti🌸 bugün gidip öğrendim eşime ve aileme de henüz söylemedim 😌 hayat kısa ve aşırı güzel kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin. 🌸
senabaykan1234 Nur-12345 tebrikler hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim, esine sürpriz yaparsan hoş olur, internette gördüm çok hoş ve güzel sürprizler hazırlıyorlar eşlerine
Nur-12345 senabaykan1234 aynen canımm benim planımda o yönde babalar günü olması çok daha güzel oldu🤗
Nur-12345 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 🙏🥰 @Deleted2 ve @Deletedmom3 katkılarıyla oldu aslında biraz☺️Beni baya alevlendirdiler🔥 eşimde o ateşi alınca hemen meyvesini istedi😊 bende istedim sanki 🤗 inşallah sağlıkla güzellikle gelir🌸babalar günü içinde randevu aldım 🤗eşime hamile olmadığımı söyledim az önce şaşırdı ve üzüldü biraz. Ağrılarım var bi kaç gündürde doktora gidelim felan dedim sarıldı senin sağlığın herşeyden daha önemli dedi zor tuttum kendimi 🤗 ama doktora gitmeden önce doktoru arayıp rica edicem anlatıcam durumuda bakalım ona da güzel bi babalar günü süprizi yapıp bu geceyi telafi edicem😅🥰