Seks
Deleted2 canım kendi ayağına mı sıkıyosun 😅bırak olsunlar o memeler popo bizim can kurtaranımız😅😂
Deleted2 beni bu yemek konusumda hep korkutuyorlardı eşimde dahil o yüzden fobi oldu bende yemek😅şimdi öğrendim ama bazen bilerek yapmıyorum 😂
Deleted2 😂😂 sende çok iyi kıvama getirmişsin seninkini😅 gönder boşver iftarı seninle yapsın😅
Deleted2 dene mutlaka 😅hatta tencereleri koy yine ocağa içlerine not yaz 🤗bugün benimle doymak istermisin diye😅 bunkarı yaptığında sen mutfakta olma emin ol keser😅
Deleted2 aynen öyle canım ateş ve seks varsa yaptıramayacağın hiçbir şey yok 🌸🥰
Deleted2 anlat bi cezamı bende anlatıyım😂 aynı şeyleri düşünmüşüZ😅
Deleted2 20 gün o ne yapmış sorsaydın canım kolay mı bizim gibi kadınlar için 20 gün 😅alışınca istiyo bi kere😅 yerde 🔥zaman güzel geçmiştir😅
Deleted2 bende canım evlendikten 2. Ay sonra kegel egzersizlerine başladım. Bi gece uykum kaçtı. Saat 3 gibi Aklıma geldi. Hemen eşime yapıştım uyuyomuş gibi. Pelvik kaslarımı sık gevşet yaparak eşimi harekete geçirdim. Baktı ben uyuyorum. Kendi erekte oldu sandı. Ben arkamı döndüm gülmeyim diye😅 neyse 5 dk sonra yine aynı kasları harekete geçirdim bu sefer dayanamadı direk atladı üstüme beni aldı bi gülme. Anlamadı önce dedim bişey denedim hayatım😂sonra o da bende farklı şeyler denedi😅
Deleted2 ben sevgilime atıyorum kendisi oruç tutuyor ama Allah’a emanet sanırım kendisi de at diyor😂
Lalderiin 😅at canım at çıkarmasınlar akıllarından özlesinler iftarıda sizinle yapsınlar🤗🥰
Bir de masaj yağı var tabi😅
Dilsee canım sık gevşet hareketleri yaptığında karşı taraf uyarılıyor zaten normal de yaptığındada hissede biliyosun🥰
Dilsee evet canım ilk başta tuvalette deneye bilirsin sonrasında kegel egzersizleri diye uygulama var onu indirip ordan da yararlana bilirsin. Çok işe yarıyor tavsiye ederim🥰
Nur-12345 bu nedir ilk defa duydum🥳
Dilsee bu egzersizlerden sonra kaslardaki değişimi göreceksin canım. Normal günde yatarken organların temasıyla oluşan hissiyatın bile değişiyo🔥
Lalderiin canım kegel egzersizi vajinadaki pelvik kaslarımızı harekete geçiriyor. İlişki sırasında inanılmaz yardımcı oluyor. Sarkma riskini de azaltıyo
Benim 6. Ayım canım uygulaması var onu indirdim ordan yapıyorum😅
Dilsee birde ilk zamanlar tuvalette daha iyi yapabilirsin ben ilk öyle başladım☺️ Faydasını gördükten sonra devamını getirdim 🥰