Güzelllerim :) Öncelikle bekledigim gibi olmadi. Yani kopmadık sayılır :) havaalaninda bayagi gozum doldu. veda iste gelemiyorum ben. Son sanmistim. Daha once hep oyle oldu cunku. Ama bu geldigimden beri iletişimi sıcaklığı kesmedi. Konuşuyoruz şuan. Tekrar yanyana geleceğimizin sinyalini veriyor hep. Özleşiyoruz.. aşık olmuyorumdur umarım :) yanarım yoksa. Zor bir adam. Neyse merak edene duygusal şeyleri sonra yazarım 🤭
Yolculuk uzundu 11saat yolu 7saatte getirdi. İstanbula vardık otelimize (evi olacaktı normalde ama merkezde gezilecek yerler için orada konakladık) Başta ne olduğumu şaşırdım açıkçası aynı odaya girince. Yorulmuştuk uzandık yatağa. Tv açtı. Uzak duruyoruz ama kaskatı. Sonra hafif gözlerim kapanır gibi olunca çok az yaklaştım. Uyuyor gibi yaptım. Saçlarımı, alnımı kokladı. (zaafım, gözleri maviş öyle güzel ki ❤️) Dudağıma yaklaştı ama öpmedi onay bekler gibi. biraz geri çektim. uzak durdu sonra. 2. kez dudaklarıma yaklaştı, yine istemiyor gibi yaptım. Kızlar çok istedim ama o an bi boşluk oldu yapışamadım. Hem duş almam gerekiyordu o trip yaptigimi sansa da. Hayatımda ilk defa bir kadınla aynı yatakta ona dokunamıyorum dedi uzuldu bozuldu biraz. (aslan burcu) duşa giriyorum dedim. Duşta hem temizlendim hem yağ&jel&kremlendim. Benden sonra bu girdi. Banyo mis gibi kokuyor be yavrum dedi 🤭Geldim uzandım tekrar. Minik şortla büstiyer bi sutyen giymistim. Egildi karnimi kokladı. ne kokuyo boyle çok güzel kokuyosun dedi. (hindistan ceviziydi) elini karnimda birakti. dokundum ellerine. Tekrar yaklaştı. Bu sefer yapıştım. Deliler gibi öptüm. Sanki o 7 saat yolda yapamadığımın acısını alır gibi. Bildiğiniz ısıra ısıra. Neye uğradığını şaşırdı bu aynı şekilde karşılık verdi. Butun ellerim saçlarını cekti, tirnaklarim ensesini acitti. elleri vucudumda dolanırken size yemin ederim zevk suyumun akısını icimden duydum.. hic boyle islanmadım. Eli minigime gitti.. Yumusaciktim zaten. pamuk musun yavrum sen dedi 🤭☺️ Sinirliydi biraz başta istemedim ya. Kizlar bana ceza verdi :) eliyle klitorisimi okşamaya başladı. uzanir vaziyetteyiz hala. Saclarim islakti oyle bir çekiyordu ki bir eli sacimda digeri minigimde. yavaşça parmağıyla girdi once. uzun zamandir iliskim olmamisti ve benim vajinam yani içim oldukça dar. acı cekiyorum selale olmasina ragmen. yavaş canım dedikce hızlandı. iki parmagini soktu sandim. Hiç acıyla zevki yasamamistim. Sarsila sarsila boşaltı beni. omzunu emmiş olabilirim inlememek için. cok cikar benim sesim🤭🙄 ne olur içime ver diye yalvardım resmen. hayir dedi yok o. cezalisin agzina yuzune bosalayim mi dedi, (ya ben yerine gore sert seksi de cok seviyorum) soyledikleri hosuma gidiyordu cok. o boyle konustukca parmagida git gel yaptikca bir kez daha istiyorum diye diye nefes nefese bosaldim. napiyosun bana dedim..😅 sonra uzandi o basimi goturmeye kalmadan ben yapistim zaten sertligine. yalamaya başladım. resmen yalarken bundan zevk aldım. bastirdi biraz ama zevk aldıgı belliydi onu mutlu ettigimi gordukce daha çok alasım geldi. Sonra gelmeye yakın yuzune kiyamiyorum gel boyle dedi goguslerime bosaldi. birazcik gogsumden alip tadina bakmis olabilirim🤭 kizlar bi de sutyende sperm lekesi kaldi nasil geccek o🤭 sildi sonra temizledi beni. optu optu. sonra gectik yataga uyku pozisyonuna gecti bu sacmalama içim istiyor uyaan dedim. Cezalısın uyu yavrum dedi. Butun gece hem bu tavrindan hem istekten uyuyamadım :) arada bir karnina yattım beline yattim degisik degisik uyuduk🤭 kokusu, her seyi o kadar guzel ki. tam bana gore birisi yatakta zevk aliyorum. sevebilecegim biri ama zor iste. baglanmamam gerek😔
bir de sabahı var bunun isteyen olursa anlatırım🤭🔥
Monalisa
Minimini
Olivetti
Gunay987