Kelebek_16 😂😂😂 Ben bu forumda detay vermiyorum bazılarının ağırına gidiyor
Seks
Kızlaar fikrinize ihtiyacım var. ❤️Bir süredir konuştuğum birisi var. Enerjimiz tuttu, hoş sohbet ediyoruz. 8 yaş var aramızda. (şaşırdık mı, şaşırmadık 🤭) Detaya girmeyeyim önümüzdeki günlerde evinde kalma durumum var, çekindim ama anlıyorum ayrı odam ve anahtar var için rahat etsin dedi.
Cinsellik bağlamında bir imasını bir şeyini görmedim henüz. Hoş biri. Alkol sigara kullanmıyor ne çok dine düşkün ne çok kopuk. Hatta hiç kopuk sayılmaz. Bu sevindiriyor beni. Şimdikiler afedersin p.. çıkınca. Bunca zamandan, bunca acıdan sonra bana iyi geldiğini hissediyorum.
Şimdiye kadar hep içimden geldiği gibi davrandım. Allahım nasibimde olmayanla aynı çatı altına sokma diye dua ettim hep. Bir şey hissediyorsam onu ne kadar arzuladığımı da burada beni bilenler bilir.. Aylardır kimseyi istemiyor dokunmuyorum. Nefsani istekler de olabiliyor.. Ben nasıl davranayım, nasıl ciddi görür, bir şey yaşamalı mıyım, yoksa kedisini kucağımıza alıp sohbetli bir gece mi olsun?
minikhanim ya ne guzel duan kabul olmuw anahtarin aynisida onda ola bilir guveniyosansa git kal eyer ciddi duwunuyosa bizimde yaw farkimiz o kdar ewimle benim 20 yawim var ewimin 28
Kelebek_16 Dua edin ne olur benim için :( çok içim pır pır ama korkuyorum da bu guzel şey bozulur diye.. Güveniyorum ama ne biliym.. Muazzam vakit geçirmek istiyorum.
minikhanim dua edicem canim merak etme
Kelebek_16 sağol güzelim❤️🌺
Günaydıın sanki güneş bi başka doğuyor bi şey oluyor bana🤭 siz ne kadar şanslıymışsınız her gün sevdiğinize uyanarak. ben ufacık bi şeye heyecandan uyuyamıyorum..👀
minikhanim o gece içinden nasıl geliyorsa öyle davran akışına bırak ztn hisleriniz sizi yönlendirecektir. Ama yine de tedbirli git tabi 😁
Olivetti regl tarihime gelebilir onu bile geciktirmeyi dusunuyorum bisey olmasa bile gezecegiz 🤭 ya zaten ilk kez gorecegiz birbirimizi tanisma gibi olacak sanmiyorum pek bisey olacagini. yine de karsimda gorunce ne hissedicem bilemiyorum. yahu bazen bir koku bir bakis bir soz bile yetebiliyor bu şeye.. ben de bilemiyorum neler olacak.. :) sağ salim yan yana gelelim de bir
minikhanim bazen ilk defa göreceğin bir kişi yıllardır tanıdıklarından daha yakın olabilir insana 🙂
Kelebek_16 yok hala görmedim hala konuşmadım konuşmak ulaşmak istedim ama yok yani kesinlikle hiçbirşejilde ulaşamıyorum
cansuu bende 22
minikhanim genelde sanal ortamdan mı tanışıyorsunuz ben pek güvenemezdim ilk tanışma aşamasında onun evinde kalmayı basınıza hersey gelebilir allah korusun psikopat biri olabilir size zarar verebilir ilk dısarda buluşmayı deneseydinz hissederdinz bakışlarından hareketlerinden güvenillir olup olmadıgını yinede siz bilirsiniz umarım çok iyi gecer gününüz ve gercekten iyi biridir
Cansumm Teşekkür ederim. İlk kez dışarıda gorusecegiz zaten, sonra kucuk bir tatil olayi var. Benimde cekincelerim var tabii kotu bisey hissedersem gitmeyecegim ☺️
minikhanim kalabalık mekanlarda takılmaya özen gösterin ben bu konularda çok tedirginim 😒
Monalisa Bir problem yaşamadım canım çok şükür 🙏🏻
minikhanim e hadi anlat neler oldu 😂 meraklar içerisindeyimm
minikhanim yaa çok sevindim canım detaya gir hadi 😁
Haddiiii🔥🔥🔥
minikhanim çok heyecanlı)))) senin eski hikayenide dinlemiştimm bi seferinde❤️👍🏻Şimdikide sabrsızlıkla bekliyorumm minikhanım