Kızlarr hepinizin merhaba diyerek başlayayım. Yeni katıldım aranıza🥰 2.843😶oku oku bitmedi valla sohbetiniz bol olsun ☺️ Böyle bir platformda bazı şeyleri açık konuşmak ve tecrübeleri yansıtmak gerçekten çok iyi olmuş. Bilenler, bilmeyenler, yeni şeyler öğrenmek isteyenler ve ilişkilerini canlı tutmak isteyen hanımlar için 🤙🏻
Ben de ‘kumralınız’ olarak katıldım aranıza diyelim🙃
22 yaşındayım ve öğrenciyim (hala🙄)😅
Ben de bazı anlarımı paylaşmak ve akıl almak isterim sizlerden. Erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı. Yani her gün muhakkak ya o bana gelir ya da ben ona giderdim. Çok güzel, heyecanlı, şehvetli cinsel hayatımız vardı🤤😍 her anlamda birbirimizi tatmin ediyorduk. O da ben de mutluyduk diyeyim. Aradan 2 ay geçti sanırım. Bazı kişilerden bazı duyumlar aldım. Yani meğer sevgilim sandığım kişinin bir ilişkisi varmış hem de yıllara dayanan😭 ben bunu öğrendikten sonra onunla ilişkimi bitirdim. Kapıma geldi köpek oldu ama asla affetmedim 🙅🏻♀️ ta ki bir gece sarhoş olana kadar 🤭 bir gece içerken bi anlık gazla onu aradım. Gecenin 3ünde bana geldi. Ağladım bağırdım çağırdım. Bana neden bunu yaptığını sordum vs o kızdan ayrılması için yemin ettirdim sonrasında o kafayla onun dudaklarına yapıştım 🙈Ah o gece🤤🤤 daha sonra yine hüsran ayrılmadığını öğrendim yani. Zaten belliydi ne telefonunu kurcalayabiliyorum ne de bir sevgi hissediyorum. Resmen artık sadece birbirimizi tatmin etmek için görüşüyorduk. Bir gün oturup iyice düşündükten sonra bunu kendime yapamadım. Tekrardan ayrıldım. Aradan2 ay geçti. Bi akşam onu merak ettim ve mesaj attım (yine dayanamayan ben) bana çok saçma bi cevap verdi çok sinirlendim numarasını sildim sonra gece 2 gibi aradı beni görüşmek için sonrasında geldi. Ama kafası güzel neler neler diyor bana. Unutamadığını beni, her şeyi mahvettiğimi, bize bunu neden yaptığımı vs (bu arada hala o kızla birlikte) sonra yaklaştı bana bende zor duruyordum zaten ona yapışmamak için 🙈🙈 karşılık verdim o gece yataktağa sığmadık yerlere düştük artık🤪 sonra yine her akşam görüşmeye devam.. yine ben bitirinceye kadar 😒 hala numaramı bile kaydetmemiş düşünebiliyor musunuz. Zaten bu yaşananların üstüne bu bardağı taşıran son damla oldu ve tamamen bitirdim. Birkaç ay oldu hiçbir şekilde iletişime geçmedim. O da aramadı zaten. Ama bir baktım geçenlerde numaramı tekrardan kaydetmiş 😖
ve ben de hala onu istiyorum maalesef 😢😢
ah o ten uyumu yok mu başka kimsede yakalayamadım ☹️ Napmalıyım kızlar akıl verin çok kararsızım ..