minikhanim hahaha sinek anca bu kadar yakışırdı valla hay yaşaa 😂
Canımmm benim ne de güzel yazdın öyle sayende şu an biraz da olsa cesaretlendim diyebilirim🤩 Dediğin gibi kendi iç sesimi dinleyeceğim İyi ki varsınn 🥰🥰

kumral Cunku o bir sinek 😼Ne demek. burda ne desek boş senin ne hissettiğin neyi gerçekten yapmak istediğin önemli. O an bunu yapmak istiyorum de ve yap. Bir suredir boyle yasiyorum ben. Yalniz bulusmadan, evden cikmadan Ayetel Kursimizi okuyoruz değil mi 🙏🏻😚

Monalisa Ya sizlerle karsi karsiya sohbet etmek isterdim hic tanimadan birbirimize destek olup her seyimizi biliyoruz. annem bu kadar bilmiyor🤷🏻‍♀️

Azcık yüzümü Kırpıp ss aldım silsem mi ay bide Bi tanıdık görür falan direk tanır sileyim😂😂😂😂 @minikhanim
        Hahah öyle şeyler yazdım ki tanıdık biri görse bunları sen yazmış olamazsın der

minikhanim aynen öyle çok yakınlarıma asla anlatamam sizlere anlatıyorum bu harika Bi duygu bence
        En azından içimizde kalmıyor bazı şeyler

Monalisa sil guzelim sil. ne olur olmaz icin rahat etsin. tam bir abla/kizkardessiniz burda hepiniz ❤️
          Ama Monalisa sen baska geliyorsun. Adamın yanında yazdigimda sen yanitlamistin beni. Ayni yerlerde olmuşuz zamanında istemeden, beni anladın. Mutlu ediyor beni bu.

Monalisa Allah razı olsun hepinizden, icinde senden❤️

Kızlar benim çıtırın tesbihini yarın yaptırıyorum. Atsam fikir belirtir misiniz🙏🏻☺️

kumral minikhanima katiliyorum
              bende ilk karsima cikan biriyle görüstüm ve 6 Yildiz beraberiz 🙈 Eger icinden geliyorsa devam
              et ama önce bi kahve ic ve yaninada biber gazi
              al, rabbim ins gönlüne göre verir 🤲☺️😘

kumral Tatlım bi de beyefendi ile buluşmaya giderken ola ki vicdan yaptın, ola ki ben onu seviyorum havasına girdin hemen bir Serdar Ortaç açıp moda giriyorsun 😂
                Başta çok zorlanmıştım başka biriyle gozgoze bile gelsem. Sonra gerçek bir Serdar Ortaç eski sevgilisi gibi gormeye baslayinca geciyor 👌🏻👌🏻😬

kumral

minikhanim tespih
                  yaptir kehriban tespih cok güzel oluyor tavsiye edebilirim,bende almisdim dogum günü hediyesi
                  olarak ☺️

Azerikiz Ne hale geldik yahu şu erkeklerin magandalıkları yüzünden. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kadın-erkek

kumral ulaşmaya çalışırsa da vereceğin tek cevap (pişkinlik yapacak veya ozur-tecrubeyle sabit) “sen kendini nimetten mi sayıyosun habeş maymunu? 🐒”
                  Minikhanım bu tiplere bayağı dolu. elime verseler💪🏻

https://hizliresim.com/bqDNOn

Kızlar bunun, ucu üç boncuklusu olacak. Boncuklarda İki ismi, bir soyisminin baş harfi olacak. Aşırı sade,klasik ama bana gosterdigi tesbihi de ayni ama iki bas harfi vardi. ilk ismi ve soyismi. İkinci ismi henuz yok :) Kehribarlar renkli ve cok dikkat cekici sevmez bence diye hiç bakmadım. İkinci ismi kimliginde yazmiyor yenileyecek, yenilensin yeni tesbih yaptiricam ona gore demisti. Ben yaptirmis olacagim :)
                    Sıradan insanim siradan zevklerim var, keza o da oyle. Hakiki erzurum oltusu olacak 350 kusure geliyor. Ogrenci kredimin neredeyse hepsine kiymis olacagim ama bileginde dusundukce mutlu oluyorum napayim🙈