Nur-12345 Deleted2 1 haftadır almadım içime özledim ne yalan söyleyim😅 güzel günler geçirsekte onun tadı başka😅
Deletedmom3 Nur-12345 eliyle klitorisi uyandıktan sonra tam boşalmaya geçecekken göğüslerini avuçluyor. Her zaman uyarmıyor vajinamı genelde daha boşalabiliyorum. Göğüs emme ya ben üzereyken yada kucağına oturduğumda yalıyor onada bayılırım ayrıca 😍
Nur-12345 Kızlar bide ilk size şey sormuştum eşiniz göüğüsünüzü emdiğinde büyüdü mü diye 😅benim eşim çok seviyo emmeyi ve ben ilk zamanlar 80 beden sütyen kullanırken şuan küçük geliyo ve 2 aydır 85 kullanıyorum
Nur-12345 Deleted2 canım benim eşim şanslı bedellilerden 😅direk para yatırmıştı hiç gitmedi😅dayanılmaz yoksa😅
Nur-12345 Deleted2 bende büyüsün istemiyorum ya sarkarsa 😕 daha bu işin doğumu emzirmesi de var😒benimki çok emiyo ondan mı acaba
Nur-12345 Deleted2 her gece göğüsümle oynama rutini var ısırır iz bırakır sabahlarıda ben uyurken işe giderse mutlaka yapar 😅
senabaykan1234 Nur-12345 bunu benimkine yapıyor değişik değişik istekleri oluyor mu sizlere soruyorum kizlaaaar
Nur-12345 Deleted2 balayımızda o kadar çok emmişti ki doğru düzgün bikini bile giyememiştim plajda😅her yer mosmordu
Nur-12345 Deleted2 canım bu arada istedim eşimden ertesi gün hapı malum önümüz bayram ve dışarı çıkama yasağı olabilir😅içimize boşaldıktan hemen sonra mı içicez
Deletedmom3 Nur-12345 ben hep isterim göğüslerini ısır morart derim. O an asla acı hissetmiyorum. Bazen popomu ısırır,şaplak atar morarır,o an öyle zevk veriyorum,ama ilişkiden sonra hissederim acısını🤣🤣
Nur-12345 Deleted2 deniycem 🥰bu bilgi için teşekkürler ederim canım 😅senden öğreneceklerim listesinin başına bu hapı yazıyorum 🥰🌸
Nur-12345 Deleted2 o derece diyosun🔥 benden istediğinde içime boşalmaktansa oralla boşalmaya ikna etmiştim😅böyle olursa onu biraz zor tutarım heralde🔥
Nur-12345 Deleted2 mervişşş beni böyle ateşlendirdin😅sonunu düşünemiyorum 😅başka vereceğin tüyo varsa ver canım🙏🥰
Deletedmom3 Nur-12345 içine boşalma yatakta olmalı . Ayrıca pozisyon olarak sandalye denemediyseniz deneyin mutlaka