Nur-12345 biz çift olarak sevmiyoruz . O hazzı seviyoruz.düşün harika bir sevişme sonununda mükemmel patlama.

Nur-12345 eşin sandalyede oturuyor, sen üsttesin,kucağına oturuyorsun göğüslerini yalıyor sen oturup kalkıyor. Yada eşin sandalyede oturuyor sen domalıyorsun. Zıplıyorsun. Aynı zamanda eşin popona şaplak atıyor. En sevdiğim kalçalarıma vurulması. Eşinden mutlaka işte o an.

Nur-12345 ben hep isterim göğüslerini ısır morart derim. O an asla acı hissetmiyorum. Bazen popomu ısırır,şaplak atar morarır,o an öyle zevk veriyorum,ama ilişkiden sonra hissederim acısını🤣🤣

Deletedmom3 sevişirken ve oralda kullanıyoruz bazen sandalyeyi 😅şaplak atmayan erkek var mıdır acab😅

Deletedmom3 yeni evli olduğumuz zamanlarda arladaşlarımızla pikniğe gitmiştik. Yağmur yağdı masalar sandalyeler ıslandı. Islanmayanlarada çift kişi oturmuştuk yağmuru izlemek için yağmur durduktan sonra erkekler gitmek istedi eve gelince tahrik olduğunu itiraf etmişti 😅sonrasında kullandık hep sandalyeyi😅

Nur-12345 alışırsan bırakamazsın 👄 ben içime boşaldığını düşünürken bile hoş olurum. Orgazm gibi

senabaykan1234 bide biz liseden beri sevgiliyiz. Farlı liseler ama aynı dershaneye gidiyoduk. Küs olduğumda hep dekolte giyer otururdum yanına sinir ederdim yanlışlıkla çarpardım dokunurdum 😅ta o zamandan belliydi ateşli olduğum😅

Deletedmom3 canım perişan ettiniz beni😅ya çok merak ediyorum şuan o derece diyosun😅

Nur-12345 ben iliskide eşimin özel bölgesinde yalamayi sevmiyorum itiraf etmeliyim ki midem bulanıyor… eşim çok atesli bendende atesli değişik değişik şeyler istiyor😅😅

senabaykan1234 canım bende ilk zaman yapamam gibi baktım midem bulanır diye ama onu mutlu edince sen daha çok mutlu oluyosun ve oda seni mutlu etmek için her şeyi yapıyo😅şey yapa bilirsin çilekli lolipop biraz suda beklet sonra eşinin şeyine sür aşırı değil ama şehvetle şeker gibi yalarsan inanılmaz zevk alıyolar. Ben hızlı yapmam mesela yavaş yavaş tahrik ederim oralda sonrada yutarım zaten😅

Nur-12345 valla hiç zaman tutmadık. Sürdüğü yere kadar. Üst üste birlikte olmuşsak daha uzun bir kaç gün ara verdiysek bi tık daha kısa. Ön sevişme uzun olunca bazen eşim çok dolu oluyor