senabaykan1234 duş alıp yenebilen vücut kelleri var onları sürüp yapabilirsin. Emin ol erkeklerin en zevk aldığı oral sex. Değişik olarak birlikte filim izlemeyi teklif edebilirsin.

Deletedmom3 her şey öncevişmede zaten canım ben onu tahriklerimle güzel güzel doldururum 😅 bi kaç gün ara veririm olmadı nasıl olur bilmiyorum ama muhteşem olmasını çok isterim😅🔥🔥

Nur-12345 ben bazen yenebilen jel sürüyorum. Onun heryerine. Kendimede sürüyorum beni yalamak istediğinde. Normal şartta hiç birşey sürmüyorum. Sırf jeli fantazi için aldim. Hiç birşey sürmezken bile sanki varmış gibi yalıyorum. Alıştım ben artik master yaptim 👄 onu yalarken bile orgazm oluyorum

Deletedmom3 canım bende çok fazla değil haftada 1-2 kez oral yapıyoruz o bana bişey sürmeme izin vermiyo kendime ama ben bazen sürüyorum ona😅

Deletedmom3 yalarken değil ama inlemelerine tahrik ederken çıkardığı seslere bende orgazm oluyorum😅

Nur-12345 her ilişkimizde oral olur mutlaka çok nadirdir olmadığı. Alışkanlık olmuş sanirim 😎

senabaykan1234 ön yargılarını yık canım yaparsın sen😅eşinin hijyenik olduğundan emin ol gerisi yavaş yavaş olur😅

Deleted2 veririm tabi canım 🤗 aslında çok merak ediyorum bu akşam yapmayı çok isterim ama yarın oruçlu olucam ertesi gün hapı yan etki yada geç kalırım diye korkuyorum 😕 bayramda evde olucaz o zaman yaparım diye planlıyorum ama bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ eşimden hapı isteyince şaşırdı dedim hayatım evde bulunsun diye istiyorum 😅

Deleted2 bide korkuyorum ya ona alışırsam çok beğenirsem napıcam🤦🏻‍♀️😅

Deleted2 canım bide ben 56 eşim 85 kilo normalde yatakta olduğumuz zaman ben alta olmayı istiyorum geri çekileceği zamanda 😅yine aynı şekilde mi olmalı yoksa ben mi üstte olmalıyım 🔥

Nur-12345 bebek istemiyorsan dizginleyeceksin kendini ☺️ Doğum kontrol haplarıda var 😊 ama bence bırakmak istemeyeceksin 😁