Deletedmom3 Deleted2 aynen altta olmak lazim boşalma en iyi o pozisyonda hissediliyor. Ben domalıncada hoşuma gidiyor.
Nur-12345 Deleted2 evlendiğimiz ilk zaman eşimle ilişkiye hemen girmedik önce istemelisin hissetmesin diye beni rahatlattı kendince😅 öyle zevke geldim ki lütfen istiyorum seni diye yalvarmıştım bunda ne olur bilemiyorum 🤦🏻♀️
Nur-12345 Deleted2 canım peki ilişkiye girip boşaltıltan sonra tekrar bi kez daha olsa bu zevki sonuna kadar yaşasam 😅sizin oldu mu bi kaç kez içe boşalma
Deletedmom3 Nur-12345 doğumdan sonra bir süre bizde hem geri çekilme hem prezervatif kullandık. Resmen yalvarıyorduk birbirimize ya o beni vazgeçiriyordu ya ben onu. Sprial yatırama kadar eziyet oldu. Tabi biz alışkın olduğumuz için yıllardır daha çok özledik
Nur-12345 Deletedmom3 düşündükçe o zevki kendimden geçiyorum resmen canım ben napıcam 🔥aşırı ateşlendirdiniz beni 🤗🔥
Deletedmom3 Nur-12345 ya ben hep çevremdeki arkadaşlarıma söylerim. Ten tene değmeli,o zevki içe akıtmalı diye .
Nur-12345 Deletedmom3 Deleted2 ateşim şuan tavan 😅 perişan ettiniz beni kızlar 😅zavallı kocam herşeyden habersiz geldi yattı ahhh🤦🏻♀️😅🔥
Nur-12345 Deleted2 offf şahane o zaman kesin bayram hediyesi olarak alıcam onu içime doya doya yaparız 🔥zaman kısıtlaması olsun istemiyorum 😅
Nur-12345 Deletedmom3 şuan kendimce kararımı verdim zaten ilk sefer ertesi gün hapını kullanırım sonra baktım zirvelerdeyiz ve mutluyuz dayana bildiğim kadar dayanır sonrasını çocuk için yaparım 🌸
Nur-12345 Deleted2 canım çok zevk alıyorum mutlu oluyorum ki eşinde öyle şimdi bu zamanda yapacak bir şey de yok en azından mutlu olalım istiyorum 😅ama ateş çocukluktan beri var bende🔥😅