Asin70 aslında ilişkide sıkıntının başı da bu sürekli aynı monoton olmak. Maalesefki biz türk kadınları yatakta tek düze olmayı seviyor. Ki bunu herkes için söylemiyorum sadece sonrasında mutsuz olanlar için söylüyorum. Sadece yatak değil her yerde her şeyi denemeyi alıştırmak lazım. Acaba burda ne yaparım nasıl yaklaşırım. Bu mantıkla ilerleyince eşinde bi merak istek oluyo.
Seks
Asin70 müzik açın,farkli pozisyon deneyin,dans et karşısında, vs vs
Nur-12345 kesinlikle mesela evde olan giyimimiz, çok önemli. Hiçbir erkek yemek kokan kadin istemez. Mini etek elbise. Sütyen giymeden dolaşmak bunları standart haline getirmek lazım. Saçımıza bakım yapmamız lazım. Sık sık model değişmek lazim. Mesela ben peruk kullanıyorum bazı geceler. Gizemli biri İzlenimi veriyor.
Asin70 ben mesela eşimi sürekli bi şekilde kendim meşgul ederim. Buda her zaman değil onun kendine işine de zaman ayırmasına fırsat veririm. Arkadaşlarıyla futbol maçı olsun isterim ki bu dönemden öncede vardı. Haftanın 2 günü arkadaş günüdür bizde onun içinde benim içinde. Ayrı ayrı olmaya özen gösteriyoruz. Bu zamanda bile arar mesaj atar döndüğümde çok özlediğini söyler. Ufak detaylar ilişkiye yön veriyo bazen
Deletedmom3 benimde var peruğum😅 ben esmerimve kahve rengi saçlarım Peruğum sarı 😅 bazen takıyorum sarışının adı esmerin tadı sevgilim istersen dene gör diye😅🔥🔥
Bu hani kara kalem ile çizilen sex pozisyonları var değişik değişik bazen hiç ummadığı anda. Atıyorum bu gece deneyelim mi ne dersin? Diye
Nur-12345 bende karamelim. Siyah perukda var sarı kısa küt peruğumda ♥️👅👄
Deletedmom3 aaa bunu bilmiyorum 🤷🏻♀️ nerde bu 😅
Deletedmom3 bunlar önemli detaylar😅🔥🔥🔥
Nur-12345 googleye yaz bulursun canim. Çok farkli pozisyonlar mevcut
Deletedmom3 teşekkür ederim canım bakıyorum hemen 🔥😅sevdim bunuda 🥰
Nur-12345 kesinlikle monotonluktan uzaklaştırıyor insanı. Heyecan katıyor. Yoksa yıllar sürermiydi ateşimiz
Deletedmom3 heyecanımız hiç bitmesin canım🔥🔥🔥🔥
Kızlaaarrrrrr🗣🗣🗣🗣 bayramda sokağa çıkma yasağıda geldi 🤗🤗 neler yapıyoruz evde ne süprizler hazırlıycaz kocalarımıza 🔥🔥🤗👄💋👅💄💃🏻🕯🔥🔥
berfooo kusura bakma canım aynen arada kaynamış 😅 onu tahrik edici öesajlar resimler ses kayıtları mutlaka at. Nişanlydınız diye hatırlıyorum ya yana geldiğinizde yanlışlık gibi elin ona çarpsın dokun. Mutlaka parfümün cazibesinden yararlan. Seni aradığında mesaj attığında hemen cevap verme bekle biraz merak etsin🔥🔥🔥sonrasıı 🔥🔥🔥hep böyle canım🥰
berfooo ses tonlamanla onu özlediğini söyle sürekli Bazı günler biraz ateşli olduğunu söyle hastamısın ilaç al derse benim ilacım galiba sensin de Çamaşırlarının resmini gönder bugün senin için hazırlanıyo olsam hangisiyle görmek isterdin gibi mesajlar atabilirsin canım🔥🔥
berfooo mutlaka görüntülü de görüşün haftada 1-2 en fazla 3 olsun özlesin seni. Sürekli görüntülü de olmasın ve görüntü görüştüğünüz günlerde hazırlan mutlaka ama doğal bi hazırlık gibi olsun sedece dekolte kısmını abart🔥🔥😅😅