Deletedmom3 vaaauuu tamam onuda yapıcam😍😍😍👄
Seks
angel12345 ne alakası var kız benim telefonumda iPhone ama her haltıda yiyor 😅 sen bi deneee yaz ya 😂😂
Zelihaaaa eşimin telefonundan baktım onunki samsung daha doğrusu 2-mizde baktık. Değişik değişik şeyler var ve şimdi yapıyoruz. Ara verdik bir daha yapacağız. Size söylerim nasıl geçtiğini😋🔥✨👄😍😍😍😍
- Düzenlendi
angel12345 kız şuan yaptınız mı 🙈😂😂😂😂 bıraksana telefonu elinden kocanla ilgilen kız bakma buraya git yine yanaş 😅😅
Zelihaaaa canısı bir az yaptık şimdi eşim duşa girdi. Birinci nasıl başladı söyleyim😁🙈 işten geldi. Bana dediki hadi gel ilişkiye girelim yanıyorum dedi😂😂😂 bende okay! Hadi gel dedim😂 İlk önce beni soyundurdu ellerini göğüslerimle oynamaya başladı🙈fısıldaşarak öpüşmeye başladık.Pozisyonlar yaptıktan sonra, eşimin cinsiyyetini göğüslerime sürtdüm bir-birine. Kısacası 2 göğüsümün arasına koyup sürtdüm😂😂🙈🔥eşim şaşkın kaldı ve rahatlamaya başladı. Sonra boşaldı fışkırık falan geldi cinsiyyetindem😂😂💦bende oda rahatladı🤤ve duşa girdi çıksın yine yapacağız😍🙈👄🔥🔥🔥✨
angel12345 kııız aferin sana adamı şaşıtmıssın 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Deletedmom3 bence de bu erkek ama neyse uzatmak istemiyorum linc yemeyelim😂
angel12345 niye bu kadar ısrarlısın ya benimde iPhone 11 ve her halti var yanı… bi de kızlar meraklıdır ne yazmışız bakar okur sende bi yudumda okurdun YouTube internet sitelerindeki bak bir çok pozisyonlar var demeyebileceğin ya da tecrübe edinirsin esine ya da iste partnerine uygularsın, neyse ben pek nedense senin bayan olduğuna inanmıyorum belki zamanla inanırım bilemem ama bu tarz soruları hep erkekler de sordu bu bloğumuzda ondan böyle şüphelendik… çok belli oluyor kız mi erkek mi
Zelihaaaa balım şimdi bitirdik ilişkiyi😍ve nasıl bitti hemen anlatıyorum🙈eşim duşdayken o geç çıkıyor, bende duşa girdim baktım ki, yıkanıyor 2-mizde duşta, dedimki hadi gel birazda burada eğlenelim dedim. Onuda heyecan bürüdü dediki tamam.Bu sefer ben başladım yatakta o başlamıştı duştada ben başladım😄ordada öpüştük. Ve eşim bir bacağımı kaldırıp omzuna koydu bende şaşırıp fısıldarak dedimki aşkım napıyorsun? Oda dediki sen beni eğlendirdin bende seni eğlendiricem dedi bende güldüm😂ordada ilişki yaptık çıktıktan sonra dolabından benden habersiz masaj yağı almış onu alıp bana masaj yaptı karnıma ve göğüs bölgelerime masaj yaptı heyecandan kalbim güm güm atıyordu. Bana yavaştan dediki sakin ol sakin ol bende gülüyorum😂😂😂😂🙈🙈🔥✨ Aslında ben Azerbaycanlıyım kuzum:) Kendim Türk erkekle evlenmek istedim😍şuan Türkiyede kalıyorum (Azeri erkekle evlenmedim çünkü çook tipsizler😒) Ama Türk eşimle çok mutluyum☺️💕✨
senabaykan1234 hayır cnm kızım Azerbaycanlıyım Türk erkekle evlendim baktım Google’dan eşimin telefonundan onunki samsung benim telefonum iphone 5 eski sürüm. Eşim yeni İphone alıcak🙃
senabaykan1234 hayır ne linc yemesi😊❤️ tatlım
angel12345 kız heeeyeey daha bizden yardım istiyorsun maşallahın var masaj yağları fln ne iiş evde bulunduyorsun süper 😃 bi şu orali öğrensen iyi olur araştır işte yap 🔥🔥🔥
Zelihaaaa tamam araştırıp öğrenirim😁☺️☺️🤗
angel12345 süper 😊😂
Zelihaaaa 😂😂😂bide bana demiştiki izin ver senin karından aşağı yerlerinide öpeyim dedi yani yumurtalık yerlerini bende izin verdim🙈🔥✨aslında dün bana demiştiki sana ihtiyacım var bende dedim okay! bu akşam eğleniriz dedim sevindi😁✌🏼onu sevindirince, bende mutlu oluyorum☺️🇦🇿❤️🇹🇷
angel12345 kız siz kaç aydır sex yapmıyonuz ?😂 yada ilk defamı bu kadar açıldınız pozisyonlar, yağlar , oral fln yenimi😅😅😅
- Düzenlendi
Zelihaaaa biz ilk evliyken ben çokta istemiyordum sex yapmayı ama o çook seviyor. 2-3 aydan sonra bana bilmiyorum bişeyler oldu bende ateşlenmeye başladım🔥şimdi mutluyuz ama çocuk yok çünkü, eşim diyorki, biraz iyi vakit geçirelim sonra çocuğumuz olur bende okay! dedim. Biz bazı malzemelerle sex yapıyoruz ki ben hamile kalmayım diye onuda kullanınca birazda ateşleniyoruz😍👄🔥✨bu arada burçlarımızı merak ediyorsan ben kovayım o terazi burcu kova ile terazi sex aşırı iyiler👍🏼🔥✨
angel12345 kovaları bilmezmiyim eşim kovaa 😂😂
Zelihaaaa vaaaayy iyi yakalamışsın☺️👍🏼👍🏼