angel12345 kız yukarda ki yazışmaların hepsini oku 🔥🔥 ben zaten büssürü şey yazdım 😅
Seks
Zelihaaaa canısı başka vakit olur mu? Bu akşam başlıycam ilişkiye o yüzden😁🔥
Zelihaaaa bana nasıl bir pozisyon öneriyorsun cnm?) Açıkca yaz ama çabuk bu akşam bide yarın yapacam ilişkiyi. Hemde eşim diyor ki beni rahatlat. Bende bilmiyorum o yüzden sordum sizlere😞💕
angel12345 oral yap canım direk rahatlar🔥🔥🔥
Ariel22 evet çok zor bir durum. Tahmin edebiliyorum hayal kırıklığını. Ona en büyük ders senin mutlu olman olacaktır. En iyi öyle intikam alabilirsin. Kafanı boşalt ve etrafına bak. Mutlaka sana değer veren olacaktır. Bırak ne halt ederse etsin. Allahtan bulur o belasını. Ah alan mutlu olamaz
angel12345 googleye bakabilirsin pozisyonlar için.
Deletedmom3 bu kesin ben de de olur 😅🔥🔥
Nur-12345 oral nasıl yapılır açık konuşa bilir misin? Ahhh ne kadar cahilim. Lütfen açık konuşş😍😋💦🔥👄👅
Deletedmom3 benim telefon iphone o bu şartları uygulayamıyor o yüzden buraya başvurdum:/
Nur-12345 açık konuş başka neler yapa bilirim zaten burada kadınlar var. Ben sex severimmm😍🔥👅💦👄
angel12345 canım bence zaman ayırıp platformu biraz oku ne yapman gerektiği çok açık yazıyor🔥🌸
Nur-12345 lütfen şimdi yazmasan olmaz mı?) Lütfeeen yaaz be yapa bilirim hangi pozisyonlar yapa bilirim?😍👄✨
Nur-12345 canım bence bu kişi erkek gibi kafaya alıyor sanırım aklınca.
angel12345 gardrobun üstüne çık direk eşinin üstüne atla.
Deletedmom3 ben kızım canısı sadece pozisyonları öğrenmek istiyorum😍😍
angel12345 Google sorabilirsiniz
angel12345 evliysen pozisyonları biliyor olmalısın. Googleye bak değişik pozisyonlat var onları uygula sırayla
- Düzenlendi
Deletedmom3 ahhh neyse, yarında yaza bilirsiniz. Ben sex yapmaya gidiyorum sizlere bb😚Nur-12345 tamam canısı oral yapmayıda denicem bakalım rahatlayacak mı. Birşey olursa ya yarın yada sex ortasında yazıcam😋🔥👄✨