Deletedmom3 canımm salla gitsin boşver 😉 tatlı canımızı böyleleri için sıkamayız🤗geldikleri gibi giderler 🥰🔥🤗🌸
Seks
Nur-12345 aynen boşverin 🥰
- Düzenlendi
senabaykan1234 nasılsınız kızlar napıyorsunuz 🥰🤗🌸
Nur-12345 iyiyiz hamdolsun evde oturuyorum🥰 siz napıyorsunuz nasılsınız
senabaykan1234 aynen canım bende aynı 😅 sahuru bekliyorum 🌸
Nur-12345 eşim arkadaşlarıyla futbol oynayacaktı çıktı bende yalnız basıma film izliyorum 😊
Nur-12345 hm ben yurt dışında yaşıyorum Türkiye ile saat farkı var ondan bende 2 saat sonra sahur hazirlayacam ☺️☺️
senabaykan1234 oo başladı mı sizin orda futbol maçları 😅eşimde arkadaşlarıyla yad ediyolar 😅bi açılsın ne rövanşlar var sahalarda😂kendine zaman ayırmışsın canım be güzel🤗
Deletedmom3 aynen canım 😅 artık nasıl bi fantezisi varsa akıllara zarar😂
berfooo tv mod canım bende sahuru bekliyorum 😅🌸
berfooo aynen canım akşamdan beri 3 kıyafet değiştirdim en sonunda soyundum artık çok sıcak duşa girsem şahane olacak hiç halim yok😅
berfooo benimde 2. Önce bitti reglim o akşamı eşimle birlikte olduk biraz fazla yorulmuşum 😅 2 gündür yatış mod😅
berfooo ev işi rutin olduğu için çok yorulmuyorum o terapi gibi 😅yemeğide eşimle birlikte yapıyoruz. Seks de enerji istiyo tabi😅 ama regl döneminde çıktığım için oldu sanki canım 😅
Nur-12345 hehe evet canım, Türkiye’de durumlar biraz kötü ama burda iyiye gidiyor hamdolsun yinede tedbir var☺️☺️