berfooo o toparlamaya çalışsın sen de eğer seviyorsan ve istiyorsan hala yanaş 🥰

berfooo ayrılmak istiyorum ama bunu bile söyleyemiyorum kafam çok karışık herşey üst üste geliyor abla ya

Ariel22 öyleyse biraz kendine zaman tanı bu süre zarfında da enine boyuna düşün öyel kararını ver

Nur-12345 abla sende akıl versen bana şuan çok ihtiyacım var ve kız arkadaşlarım beni haksız buluyor

berfooo hani aşık değilim bunu biliyorum ama onu kırmak istemiyorum o kadar karışıkki şuan Bermuda şeytan üçgeni gibi

berfooo 4 ayı geçti ama hani bu zaman içinde kaç kere bıraktı acaba ve arkadaş ortamına aşırı düşkün biri

Ariel22 Analdım canım daha yolun başındasın öyle yıllarını falan vermemişsin üzülme bence iyi düşün en sağlıklı kararı sen verirsin 🥰

Ariel22 bir erkek arkadaş ortamına düşkün olunca zor oluyor ilişki yıpranmayı göze alarak devam etmiş olursun

berfooo yıllarımı verdim birine ama mesleği yüzünden beni ters etti ve zor oldu toparlanmak şimdide üzmekten korktuğum için kaçıyorum işte

Ariel22 Analdım Allah yardımcın olsun inşallah doğru yolu göstermekte 🤲🏻 Temkinli yaklaşıyorsun haliyle

berfooo sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum

berfooo ya abla şuan ne var biliyormusun beni terk edip bırakan adam bana geri geliyor tüm mantığım alt üst oldu

Ariel22 seni terk eden geldi diye bu çocuktan ayrılmak istiyosun galiba dimi canım. Sevmediğin hiç bir şeyi yapma zorla güzelliği bekleme daha çok başındasın canım eğer içim ısınmadıysa direk söyle. Hatalarıyla birlikte. Senden başka bir tane daha yok değerli olduğunu hisset ve hissettir canım🌸🥰

Ariel22 Analdım canım kafan o yüzden de karışmış

Ariel22 he bu arada gelene de çok güvenme bi kez gitmişse yine gider. O senin sevgine çok emin o yüzden geri geldi. Sende sevgisinden emin olmadığın kimseyi kabul etme🌸

Nur-12345 galiba çok sevdiğim için böyle oldu abla geleni o kadar çok seviyorum ki