berfooo bugün eşim yorulduğumu anlayınca iftarı o hazırlamak istedi. Sonra bu akşamda o ilgilendi benimle. Düşünüyorum bin kez daha gelsem dünyaya yine eşimi seçerdim 🌸bu sıralarda biraz duygusallaştım ne oldu bana anlam veremiyorum 😅
Seks
Ariel22 ahh canım kıyamam sana eğer onunda sevgisinden eminsen ol ama değilsen asla olma. Sevgi çok güzel bir şey ama karşılıklı olduğu sürece
berfooo aynen canım onun için uğraştığım her dakikayı daha çok seviyorum bu yüzden🥰🌸
Ariel22 gideceğini bildiğin kimse için kendi canını üzmeye değmez. Bekle seni seven elbet gelecektir🌸
berfooo hepimiz çook mutlu olalım inşallah canım 🙏🤗mutluluk paylaşınca güzel. Eşlerimizin ailemiz kıymetini bildikten sonra hayat gerçekten güzel🌸
Ariel22 peki canım seni mutlu edeceğine inanıyor musun
Kızlar bu arada Trendyol da güzel indirimler gecelik ve çamaşırlar var indirimde bayramı boş geçirmek yok malum😅🔥🤗
Ariel22 tayin çıkınca niye bıraktı
Ariel22 canım doğu görevi engel değil ki böyle bişey olsa yanında isteyeceği kişi sen olmalısın. Yalnız gitmemek için senin için uğraşmalı
Ariel22 yine de en iyi tanıyan sensin canım dediğim gibi iyice düşün ona göre kararını ver🌸