berfooo bugün eşim yorulduğumu anlayınca iftarı o hazırlamak istedi. Sonra bu akşamda o ilgilendi benimle. Düşünüyorum bin kez daha gelsem dünyaya yine eşimi seçerdim 🌸bu sıralarda biraz duygusallaştım ne oldu bana anlam veremiyorum 😅

berfooo şuan veremiyorum kimseyide kırmak istemiyorum ama arada yanan ben oluyorum

Ariel22 ahh canım kıyamam sana eğer onunda sevgisinden eminsen ol ama değilsen asla olma. Sevgi çok güzel bir şey ama karşılıklı olduğu sürece

berfooo aynen canım onun için uğraştığım her dakikayı daha çok seviyorum bu yüzden🥰🌸

Nur-12345 maşallah sübhallah bebeğim Allah devamını getirsin 🥳ben hep duygusalım yapıp gereği o yüzden bana anormal gelmiyor 😂

Nur-12345 ama yine gidicek biliyorum mesleği yüzünden benimle olmak istemiyor hak veriyorum onada

berfooo binlerce kez maşallah 🧿 Allah hep böyle daim etsin inşallah

Ariel22 gideceğini bildiğin kimse için kendi canını üzmeye değmez. Bekle seni seven elbet gelecektir🌸

berfooo hepimiz çook mutlu olalım inşallah canım 🙏🤗mutluluk paylaşınca güzel. Eşlerimizin ailemiz kıymetini bildikten sonra hayat gerçekten güzel🌸

Nur-12345 çok yalvardı ama söz verdi yemin etti normal de burnundan kıl aldırmaz zor biridir ama çocuk gibi yalvardı

Kızlar bu arada Trendyol da güzel indirimler gecelik ve çamaşırlar var indirimde bayramı boş geçirmek yok malum😅🔥🤗

Nur-12345 zorunlu doğu görevi vardı o arada ortalık karışıktı öyle piyango bana vurdu işte

Ariel22 canım doğu görevi engel değil ki böyle bişey olsa yanında isteyeceği kişi sen olmalısın. Yalnız gitmemek için senin için uğraşmalı

Ariel22 yine de en iyi tanıyan sensin canım dediğim gibi iyice düşün ona göre kararını ver🌸

Nur-12345 pentinin takımlarına aşığım o kadar çok alıyorum ki birikti artık

Nur-12345 abla ona bunu dedim konuştuk dul kalmanı istemem dedi bana bunu suratıma dedi