• Muhabbet
  • 30.haftada bebeğin kanala yerleşmesi?

Kızlar 31 haftalığım 30.haftamda kontrole gittiğimde bebek kanala yerleşmiş dedi doktorum. Erken değil mi ? Erken doğum riski yaratmaz değilmi bu durum bilen varmı acaba ? Ağrım sancım yok sadece hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sanki çıkıvercek gibi😅 Google da bebek kanala yerleştkten 2-4 hafta sonra doğum baslar yazıyor google a da pek guvenmek istemiyorum. Erken doğum riski yaratır mı?

Sedefyrs1101 Bebek kanala yerleşti mi dedi yoksa doğum pozisyonu aldığını mı söyledi? 30 31. Haftalar bebek doğum pozisyonu olur yani yüzü arkaya dönük baş aşağı durur. Kanala yerleştikten yaklaşık 2 3 hafta sonra ise doğum gerçekleşebilir. Doktorunuz erken doğum olsa kendisi söylemez miydi?

zarifhanim Bebeğin kanala yerleşmiş dedi ama erken doğum vs. Hiçbişey demedi bana internete baktım 36dan sonra yerleşiyor yazınca korktum oyuzden sorayım dedim

Sedefyrs1101 bana ikisinin kafasıda aşağıda dedi hastane sonra detaylıya girdik biri aşağı biri yukarı olmuş ama kanal falan demedi keşke doktoruna danışsaydın korkma olmaz inşallah öyle tekrar sorarsan daha net bilgiye ulaşabilirsin şuan bana ağrı yapıyor benimkiler dediğin gibi çıkıverecekmiş gibi hissediyorum olmaz inşallah erken doğum falan

Sedefyrs1101 büyük ihtimalle bebek kafasını yapıştırmıştır kanala, göbeğin düştü mü? Eğer göbekte düşme varsa kanala girmiş olur, eğer yoksa da kanala dayanmıştır, erken doğum riskin olsaydı doktorun söylerdi eminim ki