Ruyaa ya ben diyorum ki ağrıya gidince çıkamıyorum İstanbul’da tabikide istediğimi yapıyorum sadece ailedeki teyzeler halalar sürekli evde kaldın diyor bu

Ariel22 Aman o teyzeler o halaları dinlersen işin çok takma işte

Ruyaa takmıyorum zaten daha çok gencim ya evlilik zor bi şey korkuyorum zaten

Ariel22 sevdiğin kişiyle evliysen evlilik güzel bişey cnm😊

Şuan ben sorduğuma biraz pişman oldum ama hepiniz çok samimi insanlarsınız dünya sizinle güzelleşiyor 🥰

14 gün sonra

Ariel22 kusura bakma ama gereksiz evlenince ilişkiye gire bilirsin. Hatta sevgiliyken ilişkiye girmek günah! Zina oluyor. Neden sizin gibi insanlar sevgiliyken ilişkiye girip günah yapıyorlar?😫 İnsanlık haddini aşmış böyle şeyler yapa yapa Kıyamet yaklaşacak elbet! Evliyken gire bilirsin ilişkiye (bu arada seni üzmek için yok günaha girmemek için söylüyorum iyiliğin için söylüyorum cnm❤️🌸✨)

Papatya49 bu konuda seni alkışlıyorum😉👏🏼👏🏼👏🏼🙌🏼👍🏼bende bunları söylemeye çalışıyorum

BlackAngel bende yapmıyorum ki zaten ama hata bendeymiş gibi tavır yapınca karşımdaki sormak istedim abla ya kötü hissettim bir an zaten artık hayatımda değil o kişi ve cidden çok mutluyum 🖤🥰