• +18
  • Buyu mu acaba

Dediklerinizi mutlaka yapicam cok tesekkur ederim 🙏

Kucukgelin kim her Sabah ve akşam bu duayı 3 kere okursa ona hiçbir şey zarar vermez.
Bismillahillezi la yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve la fissemâi ve hüves-semi’ul alim

Anlamı ismi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar vermeyeceği Allah’ın adıyla. O herşeyi işitir ve bilir

Akrep, +18 etiketini ekledi ve Öneri etiketini kaldırdı.

Kucukgelin Kayınvalidenizden başka eve gelen giden yok mu, gerekirse yatak odası kapınızı kilitleyin sizden başka kimse girmesin. Bu kendiliğinden olmuyor sonuçta biri gelip batırıyor. Kayınvalideniz yapmış olamaz mı belki siz farkedince ondan şüphelenmeyin diye iğne aramış gibi yaptı? Siz hocayla görüşürseniz kimseye de söylemeyin yapan duyarsa bir daha yeltenir. Ve Allaha sığının, büyü demek kötü habis cinleri şeytanları insana musallat etmek kötü niyetle yapılan şey demek. Onlar da Allahtan korkan varlıklar. Allahın adının anıldığı yerde namaz kılınan yerde insana musallat edilse de etki etmez.

Bence hemen bir hocaya görünün çünkü sağlıklı bir kişinin göreceği şeyler değil bunlar. Namaz kılın zorda olsaa veee banada büyü geldi..

zarifhanim beni kiskananan esimin kuzenleri var en son o girmisti odama ondan supheleniyoruz odaları kilitledik geleni almiyoruz artik

Kucukgelin Muska falan değilde genelde işten anlayan hocalar şu kadar şu duayı oku şu kadar şu duayı oku derler. Muska bişeyleri yakma falan pek vermezler. İyilik ararken mazallah daha kötüsü olmasın. Bol bol dua açın evde. Sirkeli suyla silin.

Kucukgelin bol bol dua edin kuran okuyun. Büyü gibi geldi bana. Sirkeli sularla her yeri silin yıkayın ve Nas Felak okuyun bunları yaparken. Allah esirgesin sizi..

Kucukgelin Büyü sana yapıldıysa kayınvalidenin iğne bulması bana biraz şüpheli geldi. Çok fazla bilgim yok bu konuda fazla da araştırmak istemedim açıkçası. Ancak bildiğim kadarıyla büyü kime yapıldıysa ona tesir eder. Ya da döner dolaşır yaptıranı bulur. Kayınvalidenize ne kadar güveniyorsunuz bilmiyorum. Bu iş ortaya çıkana kadar kimseye güvenmeyin. Odanızda orada olmaması gereken bir şey var mı kontrol edin bence. Yastıklar. Dikişi sökülüp tekrar dikilmiş mi, yatak döşeğinde benzer durum var mı ya da yorganda. Çerçeve varsa içleri. Kontrol ettiğinizi kimse bilmesin. Sirkeli suyla iyice temizlik yapın tüm mobilyalar. Bunu yaparken kıyafetleri çıkarır teker teker kontrol eder yerleştirirsiniz. Temkinli olmakta fayda var. Uyurken korkuyo olmalısınız inanın ben bile korktum. Bu tip şeylerden fazla etkilenmezken. Yatarken kurandan bölüm açın dinleyerek uyuyun bütün gece açık kalsın. Belki faydası olur. Bu konuda gerçekten allah rızası için yardımcı olabilecek bir hoca bulabilirsiniz umarım.

Kucukgelin merhaba aynı şey benim başıma da geldi.ben sözlendigim zamandan itibaren kendi esyalarimda sürekli toplu iğne buluyordum kıyafetler ayakkabılar kitaplar halı elbiseler gelinligim de bile toplu iğne çıkmıştı kimseye anlatmadım bı annemle ben biliyoduk bı gariplik oldugunjn farkındaydım hep okuduk sirkeli suyla evi sildik ama evlendim yastigimizdada çıkınca artık korkmuştum ve tanıdık imam vardı ona anlattık oda bana evdeki tüm sabun mumları atmami söyledi benim evlenicegimj öğrenince beni seven birisinin büyü yaptırdığını söyledi ama asla isim falan söylemedi benden para vs hiç bişey almadi sadece bana sirkeli suyla evi temizletti sabah akşam dua okudum evde bakara yasin sürelerini telefondan açtım dinledim.Cok şükür sıkıntı yok bence bildiğiniz bir hoca varsa ona danışın ve asla kismeye anlatmayın ben buldum evde diye.Ve kayinvalidenizede güvenmeyin bence ben dusurmusum sanırım diyin ve kapatın konuyu ve güvenmeyin kimseye

buzdankalpler cok saolun gercekten cok korkuyorum evi yarin dipten bucaga temizliyicez kendj odami kendim temizleyicem elbierler vs hepsini kontrol edicem kendi elbiselerimde toplu igne buluyorum umarim esiminkine de takilmamistir 😔

Est23 haklisiniz cok tesekkur ederim yarim nir hocayla gorusecegim insallah bende sizin gibi kurtulurum. Sizinde Allah yardimcinjz olsun insallah bir daha yasamazsiniz 🙏

Kucukgelin Hayır hayır sakın korkma bırak onlar senden korksun sen topraktan yaratildin ne kadar mucizevi birşey bu biliyor musun sabah akşam dua aç evinde heryeri sirkeli suyla temizle özellikle kapı eşiğini sadece sirkeyle temizle ve 10 defa Ayetel Kürsi oku üfle. Rabbime sığın unutma sen çok güçlüsün ❤️