• +18
  • Buyu mu acaba

Lutfen yardim edin arkadaşlar.

1 ayin geliniyim. Evin hertarafinda toplu igneler bulmaya başladım. Hepsinin basi da siyah. Ilk basta ben fark etmedim kayinvalidem fark etti heryerde toplu igne var ignelerine tahip cik dedi igneleri gosterince baktim bana ait degillerdi. Lavboda oturma odasinda kanepelerde sapli helde klozette en son esimin gitmesne 2 gun vardi gece uyuyacagimiz yerde esim caninin ağrıdığını soyledi bende tedirgin oldum baktik agriyan yere igne batmisti uyudugumuz yataga sapli 2 tane siyah toplu igne buldum. Cok tedirgin oldum sabah uyandigimizda igneler yamulmustu. Kayinvalideme siyledim ve igneleri verdim oda tedirgin oldu oda her yerde siyah igne buldu sabah evi temizledik buna ragmen hala koltuklarda igne buluyoruz. Cok korkuyorun lutfen yardimci olun.bu igneler nerden geliyor neden yatak odamda yatagima sapliydi . Elbiselerimde bile cikmaya basladi.

Kucukgelin sanırım büyü evet de ne yapılır bilemiyorum sirkeli suyla evi bi temizleyin kuran okuyun okutun da gece bıçakla nasıl uyandınız o kısmı anlamadım

herseybos gece kollarim cekildi bi ses duydum kalk bicagi al kendini sapla diyo bende konusyyorum ama sesimi kayinvalidem duymamis ben de dedim ölürüm onu yaparsam canım agirir dedim sonra dedi yok canin agrimaz al ve batir dedi korktum o an dua okuyorum yok olmuyo gozlerimi acamadim besmele getirdim ayetel kursu okudum zorla gozlerimi actim ve elimde bicak vardi o korkuyla elimden dustu ztn.

Kucukgelin ay kanim dondu resmen okurken ölüm buyusu falan mi yaptilar bune boyle bence bu olayi esine anlat gerçek guvenilir bi hoca arastirin ve gidin bu konuda dikkatli olun ama gerçek muska tılsım vs yapmayan sadece duayla yapan birisini bulun

Kucukgelin üç harfliler. ilgili bişey sanki ya tövbe yarabbim iyi bir hoca bulun kötü şeyler olmadan

Hayat_ esim burda degil o yurt disinda kayin validene soyledim o hoca ariyo ama sorduklarimiz muska kagit fln verdi benim o tur seyelere inancim yok…. ne yapacagimi bilmiyorum

Kucukgelin muskaya falan karsiyim ben duanin gücüne sonsuza kadar inanirim bu seyler okunarak gecer ancak evinizde bolca bakara suresi ayetler dinleyin sirekli suyla silin

Dediklerinizi mutlaka yapicam cok tesekkur ederim 🙏

Kucukgelin kim her Sabah ve akşam bu duayı 3 kere okursa ona hiçbir şey zarar vermez.
            Bismillahillezi la yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve la fissemâi ve hüves-semi’ul alim

Anlamı ismi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar vermeyeceği Allah’ın adıyla. O herşeyi işitir ve bilir

Akrep, +18 etiketini ekledi ve Öneri etiketini kaldırdı.

Kucukgelin Kayınvalidenizden başka eve gelen giden yok mu, gerekirse yatak odası kapınızı kilitleyin sizden başka kimse girmesin. Bu kendiliğinden olmuyor sonuçta biri gelip batırıyor. Kayınvalideniz yapmış olamaz mı belki siz farkedince ondan şüphelenmeyin diye iğne aramış gibi yaptı? Siz hocayla görüşürseniz kimseye de söylemeyin yapan duyarsa bir daha yeltenir. Ve Allaha sığının, büyü demek kötü habis cinleri şeytanları insana musallat etmek kötü niyetle yapılan şey demek. Onlar da Allahtan korkan varlıklar. Allahın adının anıldığı yerde namaz kılınan yerde insana musallat edilse de etki etmez.

Bence hemen bir hocaya görünün çünkü sağlıklı bir kişinin göreceği şeyler değil bunlar. Namaz kılın zorda olsaa veee banada büyü geldi..

zarifhanim beni kiskananan esimin kuzenleri var en son o girmisti odama ondan supheleniyoruz odaları kilitledik geleni almiyoruz artik

Kucukgelin Muska falan değilde genelde işten anlayan hocalar şu kadar şu duayı oku şu kadar şu duayı oku derler. Muska bişeyleri yakma falan pek vermezler. İyilik ararken mazallah daha kötüsü olmasın. Bol bol dua açın evde. Sirkeli suyla silin.