• +18
  • Buyu mu acaba

Ven-us bildirim gelmedi o yüzden yeni gördüm. Ya bilmiyorum. Kuş uçarken kafası kesilip camın önüne düşmez herhalde. Onuncu kat olduğu iÇin kimse de koyamaz. Zaten bana gelen de sınırlı . Of bilemedim. Normalde hiç böyle şeyler düşünmem de o kafamı karıştırdı. Hala duruyorsa foto atarım

Sept de mi ya öyledir . Mantıklı geldi bana da şu an. Kuş kafasıyla büyü mü olur? Doğru diyorsun ☺️

• Sept bunu yanıtladı.

Cicekliperde Böyle şeyler hep en yakınlardan geliyor ummadık taş baş yarar demişler lanet olsun ki kedi köpekleri bile kesip büyü yapıyorlar bu insanlardan her şey beklenir.

Cicekliperde vallahi her şeyle yapılıyor galiba bu büyü işi, buraya üye olduğumdan beri çıkardığım sonuç bu 😂 ama sanmıyorum ben açıkçası. Eve giren çıkan belliymiş, e onuncu kat az değil. Bir de büyü yapacak olan onu pencerenin önüne niye koysun diye düşünüyorum, daha fark edilmez bir yer seçebilirdi bence. İçiniz ferah olsun, kuşların işi bu 🌿

Sept kız burda büyü büyü görmekten bilinçaltıma işledi😂😂

6 gün sonra

buzdankalpler kontrol ettim en son 2 gün once buldum yazmalarimin içindeydi eşinle aramızda sorunlar çıkmaya basladi hiç tartismamamiza rağmen. Şuan aramiz baya kötü. Şimdi odaya kimseyi alamıyorum Bi hocaya gorustum nazar dualari fln okudu oda da surekli kuran okumaya ve dinlemehe basladik eve kimseyi almiyorum artik suanlik sıkıntı yok ama yapılan buyu eşinle arama soğukluk koydu …

Kucukgelin Allah yar ve yardımcınız olsun canım. Odanda birşeyler olmalı mutlaka zaman buldukça parça parça eşyalarını kontrol et. Sana farklı gelen birşeyler var mı bak mutlaka mobilyaların sağı solu köşesi yastık içlerine kadar bir yokla ele gelen birşey var mı eşyaları kontrol ederken sirkeli suyla da güzelce silersin mobilyaları. Cehennemden çıkamasın böyle kötü insanlar onlara yardım edenler

Est23 Merhaba, bulduğunuz güvenilir bir hoca varsa bana da yardım eder misiniz aynı dertten muzdaribim :(

Kucukgelin tövbe estağfurullah bu normal değil asla asla asla değil ya
            Kaynana ile mi yaşıyorsunuz ? Kapını bacani kitle kuzen bilmem ne hala teyze vs. Gerekirse 1 sene eve sokma bu ciddi bir mesele görmek istiyorsa kendisi çıksın gitsin görüşün aynı birlik yaşıyor isen ayrı eve cik bence ben bile korktum hoca bulsan mi ?

Bence kamera koy baska yoluda gelmeden oturdugunuz odada telefonu görünmeyen yere kamerani acik koy sakla o zaman biliceksin

18 gün sonra

asli0660 şuan duzeldiyavas yavaş tek duam di bana bunu yapqnin yuvasi yikilsin dedim ve şuan esimin kuzenlerinin 2 sininde yuvasi bozuldu. Bilmiyorum Allah büyük huzursuz ben hala eve göremiyorum gidince rahatsız oluyorum. Eşim de eve grinc3 huzursuz olduğunu soyledi. Ayrı Bi koy evimizin de var oraya gidince çok mutlu ve cok huzurlu oliyoruz. Ama merkezdeki evde rahat olamiyoruz. Hel Bi yorgunluktan uyku hali baş agrilari fln fazlasiyla var