Kucukgelin Büyü sana yapıldıysa kayınvalidenin iğne bulması bana biraz şüpheli geldi. Çok fazla bilgim yok bu konuda fazla da araştırmak istemedim açıkçası. Ancak bildiğim kadarıyla büyü kime yapıldıysa ona tesir eder. Ya da döner dolaşır yaptıranı bulur. Kayınvalidenize ne kadar güveniyorsunuz bilmiyorum. Bu iş ortaya çıkana kadar kimseye güvenmeyin. Odanızda orada olmaması gereken bir şey var mı kontrol edin bence. Yastıklar. Dikişi sökülüp tekrar dikilmiş mi, yatak döşeğinde benzer durum var mı ya da yorganda. Çerçeve varsa içleri. Kontrol ettiğinizi kimse bilmesin. Sirkeli suyla iyice temizlik yapın tüm mobilyalar. Bunu yaparken kıyafetleri çıkarır teker teker kontrol eder yerleştirirsiniz. Temkinli olmakta fayda var. Uyurken korkuyo olmalısınız inanın ben bile korktum. Bu tip şeylerden fazla etkilenmezken. Yatarken kurandan bölüm açın dinleyerek uyuyun bütün gece açık kalsın. Belki faydası olur. Bu konuda gerçekten allah rızası için yardımcı olabilecek bir hoca bulabilirsiniz umarım.