• Muhabbet
  • Aldatıldığımdan şüpheleniyorum yardım?

Ariel işte kanıtım olursa durmam için bi sebep olmaz şuan çekip gidersem şüphelendim diyemem ki çocuğum olmasa yine çekip giderim şuan bile ama aldatılmak çok başka ozaman bin tanede çocuğum olsa bi dk durmam giderim şuan şüphelerimden dolayı nasıl gidebilirim bilmiyorum

Kbrg34 bende de maili var ordan nerden görebilirim konum falan acaba konum olsa yeterli benim için

Sayko wp den kendine konum atsan sonrada silsen ondan mesajı o konumunu açınca görebilirsin yani wp den heralde olmuyomu öyle iki dk teli alamazmısın

Eskobar alırım ya şarjım bitti annemi arıycam diye alırım sabah onu deneyim ozaman bi yarın sabah dişçiye gidicek çünkü 3 te bakalım neler yapcak

Sayko gitmen için aldatılman şart değilki. Evlilik birliğini bozacak hareketler diye bir şey var. Haklı olduğun çok nokta var. En basiti. Özledim erken gel demişsin eşin seni önemsememiş ve gelmemiş. bu haklı olduğun bir nokta. sonra izlediği o sitelerin ekran resmini aldıysan o da bir kanıttır. eşinin kocalık görevini yapmaması bile boşanma sebebi tek celsede boşuyo hakim bu gerekçe olduğunda. burnu sürtsün paça tutuşsun istiyosan bir dünya haklı tarafın var ne deyip de haklı çıkarıcak kendisini. 16. gün yanaşıcaktım mı diyecek. eşim erken çağırdı ama başı ağrıyodu kıyamadım mı diyecek. yada bebekle ilgilenirken çok yoruluyo bir de üstüne ben yormak istemedim kıyamıyorum eşime o yüzden izliyorum mu diyecek. ne diyecek.

buzdankalpler normalde evet bi dk durmaz çeker giderdim eğer bebeğim olmasa babasına aşık bi bebeğe sahibim ve oğlum için çok üzülüyorum insan yeri geliyor çoğu şeye katlanıyor aldatılmak hariç. Diyorum cinselliğe aç gibi istiyormuyum acaba oğlumdan önemli mi ki cinselliğim bunun için adam mı boşanır diyorum. Dışarı çıkıyor geç geliyor ama oğlumdan daha mı önemli benim evde tek olmam diyorum gene susuyorum. Normalde en ufak ilgisizlikte kapıyı çeker çıkardım ama anne olduktan sonra istemsizce kendimden vazgeçtim çok üzülüyorum bu duruma çok kafama takıyorum ama nebiliyim benim çok büyüttüğüm konular ya başkası için küçük sebeplerse bu yüzden oğlumu babasından koparmak çok vicdanıma dokunuyorum. Önceden böyle bi konu yaşasam ne vicdanı köpek çekerdim durmazdım burda. Şimdi oğlum var var psikolojimçok kötü evde ne yaparsam bebeğim için yapıyorum. Aç mıyım önemli değil. Tuvalete mi gidemiyorum gitmesemde olur. Bide bu kocam olucak adamın yaptıklarından dolayıda kendimi suçluyorum bebeğim olduktan sonra çok değişik bi insan oldum eşimin yaptıklarını kabul edemiyorum ama oğlumda üzülmesin istiyorumbi çıkmazın içindeyim gerçekten iki ucu boklu değnek nereye dokunsam elim boka bulanıyo sadece bu hikaye de kendimi düşünmüyorum sanırım. Bu hayatta en çok anneme benzemekten korkardım ama en çokta anneme benziyorum kadın koskoca hayatını başkarını düşünerek yaşamış kendini hiç düşünmemiş aynı ben😔

Sayko telegrami sende indie orda gruplar var konum açınca çıkıyor bölgeniz aynı olduğu için büyük ihtimal sendede aynı gruplar çıkar oradan onun ismi ile yazışmalarını bakarsın yani gruplarda yazismismi diye ne yazmış flan yani bende pek bilmem ama bir kere bile bir deneyim sağladım telegramin grupları çok felaket kötü p. Arattirmiyor yani sadece onun telefonundan telegramdaki adını öğrenmen lazım.

Hayatını bir disipline sokması lazım boş kaldıkça fazla özgürleştikçe sapıtıyor insan.

Bsrkaya cpk haklısın neden bir es surekli telfnu saklama geregi duysun uyurken bile yanindan ayirmiyorsa vardr bi sakladığı kabul etmicegm bir durum bu eşlerin telfnlari ortada olmali sifreleri her iki taraf bilmeli bu her dk karistrcaz anlamina gelmez

eserekli_kiz1 tabiki de öyle. Benim eşimin telefonunu karıştırmıyorum diyenlere saygım sonsuz. Ama ben bakarimm arada kendi telefonumla oynarım arada esiminkiyle sonucda eşim 🙃 vee öyle olması gerekiyor kendi telefonunu eşine vermeyen çocuğuna da vermez benim çocuğum mesela rahat rahat babasının telefonunu alır. Alması gerekiyor babası sonucda haa varsa yediği boklar. Eşim olmaktan çıkabilir. Rahat rahat yapabilir. Ama o telefon ince çizgimm . Zaten ne oluyorsa telefonda oluyor. O yüzden. İnce cizgimm.

Sayko nasıl telefonuna bakamıyorsunuz ver telefonu diyin isteyin yani o uugulamalar zaten borumbok bişeyler yükleyenin bi amacı var yani ne gerk var onlara bi iş karıştırmıyosa. Veee eve geç gelmek nasıl lüks pardonda sizi neden eklemiyormus gittiği yerleri göreceksnz diye belki karılarla geziyor. Ne manasız siz sanmış silmiş arkdaşlaroyla birbirlerine bakıyorlarmıs cok sacma geldi bana var gibi bişeyler

Sayko hanımefendi annelik babalık ayrı birşey eşlik ayrı birşey cinsel hayatınızın olması en doğal hakkınız. Siz isteyipte zten sizi ilgisiz bırakıyorsa cokk büyük günah bu. Siz kendinizi suclamayı bırakın siz fedakar olmak zorunda değilsizn siz annesiyseniz oda babası. Kendinizin farkında olun lütfen

Sayko eşinize evladınıza bu denli düşkün olduğunuzu belli etmeyin sizide kullanır cocuğuda kullanır. Bu düşüncelerinizi biliyosa zaten der ki evladı için katlanır falan fişman hiiiççç katlnam boşver bi sürttür burnunu

Merhaba , sanırım ne karıstırıyosa Telegramda … şöyle bi şey var . Aynı anda oturumu hem sizde hem onda açık olabiliyor . Telefonunuza Telegram indirim ve onun telefon numarası ile giriş yapın . Şöyle ki giris yaptığınız anda onun telefonuna bi şifre gelecek o sifre ile onun Telegramında yazışmalarını anlık dahi takip edebilirsiniz . Sonra ona gelen şifreyi hemen silin tabi . Sifre mesaj yolu ile gelir bu arada . Bunu anlaması icin telegramın ayarlarını kurcalaması gerek . Anlayana kdr da zaten bi durum var mı netliğe kavuşur .