Arzmira_9 inşallah duzelir herşey çok mutlu olursunuz
Kızlar ben 27 eşim 47
Eskobar tahammül edilmeyecek çok şey var başka işin yokmu kocamı da gommedim olayın icerigini anlattım mi yada seninlede konuşmadım gönderinin sahibiyle konuşuyorum
prensesdiana peki
Arzmira_9 kız ne demekk gözü dışarda oyarım onuno gözünğ 27 yaşında çıtır kızı almışta allahımın kartı daha nereye gözü dışarda bi dk süren uckuruna bakmadan nasıl gözü dışarda. Gözü dışardaysa yallah boşa gitsn nasıl evlendin ben anlamadım zaten 47 yaş az uz değil bacım benm eşimle bile 5 yaş var coğu seyimiz farklı yani anlaşmakta güclük cektiğimz konular cok mesela oda yıl farkından bakış acısından dolayı.. ama eşiniz nasıl bir insan o önemli siz konusunca sizi anlarsa alın konusun. Cinsellik olmadığı için muhtemel bu gerginliğinz. Her an herşseye patlama isteği bu yüzden.
Arzmira_9 Belki de sana yetemediğinin farkındadır o yüzden olabilir mi ki
sessizol Valla ilk eşimle aramda 5 yaş vardı benimde oda hiç yaşının insanı değildi canım dedin ki belki yaş farkı sevip sarmalar sever sahiplenir siye düşündüm ama öyle şöyle işletme hesabı ınstagram da kızları takip ediyo üç beş birde fotoğraflarını beğenmiş inkar ediyor beni salak zannediyor işte inan sana bir anlatsam roman olur
sinsirelllllaaaa Valla bilsem canım ya
Arzmira_9 Konuş o zaman valla konuşmadan varılmaz bi yere belki de çok başka bişey çıkar bilemezsin
Arzmira_9 kız Allah seni ne yaptın senin 30 lu yaşların hormonlarının zirve zamanı adamın en muşmula zamanına denk gelicek kimse akildami vermedi yavrum ya cocukdami var şimdi bide belliki senin adam yaşı otuz aklı dokuz olanlardan kendini bişey zannediyo bide evdekine yok Hayrı tövbe estagfurullah
Dududerya 🤣alemsiniz valla
Dududerya Sorma canım ya bir boşluk mu diyeyim maddi yönden değil İnan yani maddi aramadım hiç
prensesdiana Amin 🙏🏻 canım ya senin içinde inşallah hakkımızda hayırlısı
Pembeoje34 ben sinir oluyorum böyle bencil erkek milletine bune özgüven arkadaş korpecik karımı nasıl memnun ederim derdinde olması lazimken😏 kizcaz buralarda adamı nasıl düzeltirim derdinde yazık vallhi geçen senelerine
Arzmira_9 al karşına konuş şu adami kuzum evlik danışmanına mi gidelim mahkemeye mi diye sor bakalım ne dicek vardır heralde bı düşüncesi belkide sana yetemedigi için böyle davranıyordur nebileyim parasal sorunlarda varsa 😏
Yoksa bulmuş senin gibi korpecik kadını niye böyle davranır ki bı insan
Dududerya Biraz huyları değişik canım