Den2017 doğum öncesinde islandigin da böyle oluyor muydu eğer olmuyor sa doğum dan sonra olmaya başladıysa demekki doğum dan sonra olmuştur

Monimom ben aynı duyguyu yaşıyordum ıslandığım zaman ama o zaman eşime genişmi diye sormak aklıma gelmemişti doğum yapmadığım için

Anne123 Evet hiç bir ağrı yok bir hafta dendi Ama belki sizinki daha ileri boyutta olabilir o yüzden bir ay denmiş olabilir siz oldunuzmu olacakmısınız

Anne123 Özür dilerim doğru yanlış hatırladım 1 ay ilişki yasak ama hiç bir acı hissi olmadı siz yaptırdınızmı yaptırcakmısınız

Den2017 arkadaşımin doktoru dikmiş doğumdan sonra bak hiç doğum yapmamış gibi diktim erkek doktor diyor daraldı ilişkide ağrı yaşıyorum benimki nasıl diktiyse yamuk genişleme var

jeliiibon evet diktircem ama korkuyorum ve daha sonrasında nasıl olur daha mı beter olur bilemedim

Den2017 evet hatta ağladım böyle mi kalacak diye sonra yavaş yava toparladı ama hiç doğum yapmamış gibi dikilmesi farklı çok cekinirim bir daha diktirmeye :(

Anne123 Hayır kesinlikle korkmayın iyiki iyiki diyceksiniz kesinlikle ağrısız acısız aynı gün yürüyerek eve gidiyorsunuz daha güzeli varmı ya hele sonrası sıfır ağrı acı ama tekrar bir doğum düşünmüyorsanız yaptırın bu operasyonu

Anne123 Evet ben oldum 6 hafta yasak benim ameliyatım sadece vajinoplasti değildi içinde mesane sarkmasıda vardı hatta bununla ilgili bi post açtım kadın sağlık da

bir ay sonra
              bir ay sonra

Arres ben özel kilinikte oldum ama devlettede olan varmış onuda okumuştum bi başlıkta ama onda aynı zamanda idrar kaçırma hapşurduğunda öksürdüğünde falan böyle durumlarda varmış sonrasında devlette ameliyat olmuş ücretsiz öyle yazmıştı