• +18
  • Part 9 Çok Önemli Anketi..

Kızlar BU CUMARTERSİ Gecesi Anketine Katılımını Bekleriz…:)
Eşiniz/sevgiliniz çok bakımlı bir insan. Her gün duşunu alır,dişlerini düzenli fırçalar,aksatmadan her gün traş olur bakımlıdır temizdir.
Fakat cinsel hayatınızda sizi tatmin edememekte ve erken boşalma sorunu yaşamaktadır.
Bir kaç ay sonra ise o bakımlı insan gitmiş yerine 3-4 günde bir yıkanan,dişlerini aklına gelirse fırçalayan,saç sakal birbirine karışmış ama cinsel hayatınızda da sizi tam arzuladığınız gibi tatmin eden,erken boşalmayan bir insan geldi.
Tepkiniz ne olur?

• Cinsellikte beni tatmin edemesede temiz ve bakımlı olmasını tercih ederim.
  • Benim eşim/sevgilim beni çok güzel tatmin ediyor. Hem ben onu temiz olsa pis de olsa seviyorum.

Yada………………..?

Not: Her türlü eleştiri ve yoruma açıktır. :
Kötü yorum yazacaksanız yorum yapmayın yok burda..:
Yok efendim beğenmediysen yazmasaydın, cinselliğe girişte rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın yazıyor görmedin mi gibi laflarda yok :
Ayrıca sen evlisin bilirsin,yok sen bekarsın nerden biliceksin de yok.

Temiz olduğu için zevk alıyor ve veriyorum. Açıkçası temiz/bakımlı olmasa ilişkimiz sekteye uğrar. Sağlıklı bir cinsel hayat için benim için öncelik temizliktir.

aykirikadin ne linci açtığın tek linc edilmeyecek abartı olmayan postun bu .yani cinsellik konuşulacaksa böyle konusulur .işte böyle seviyeli yerinde postlar acılsın ya nihayet ya..ben sadece zevk ugruna cinsellik yasayamam zaten karsımdaki kişiyi sevmiyorsam begenmiyorsam tiksinti gelir .birini sevmem içinde titiz olması lazım bakımsız birini sevmem dikkatimi ve beni cekmez

aykirikadin Bakımsizligi umrumda olmaz cunku her turlu benim esim igrenmem zaten kendisinden kizimdan igrenmiyosam ondan da igrenmem

aykirikadin kokusunu bakımını çekici bulmasam koynuna girmem bu hep böyleydi 🥲allaha şükür her ikisini yapıyor cinsellik+hijyen =❤️‍🔥

Rouge ya kuzum postta da öyle bir söylenmiş ki saçı sakalına karışmış aklına gelince diş fırçalıyor falan😂 eşimi bi an öyle düşünmek istedim sonra dedim dur yapma yapma sakın pis emellerine adamı alet etme 😂

aykirikadin Ben pisliğe ter kokusuna asla katlanamam . Parfüm ve güzel koku bile benim için başlı başına bir afrodizyak , pis olanı sinekler yesin ben almıyım

aykirikadin Aslında bakarsan her ikiside önemli temizlikte önemli cinsellikte ama ikisini teraziye koyarsam
        Tabiki temizlik önemli
        Önce kocamın kokusu çekicek bakımlı olması önemli. Ayrıca bu hayatta tahammülümü zorlayan tek şey kıl ben biraz takıntılıyım o yüzden 😂😂😂😂 temiz olması daha önemli😇

aykirikadin Kesinlikle temiz pak olmalı buram buram parfum kokmalı,eşimde sakal çok severim sakalının bile bi düzeni temiz görünümlu olması gerekir yoksa beni sırf tatmin ediyor istediğim oluyor diye pasaklı olmasını kabul edemem bikere midem almaz,ki eşimde en bastan beri kendi içten geldigi icin boyle temizki onu sevmişim yoksa imkan yoktu 😁

aykirikadin kesinlikle temiz olması saçı sakalı papaz gibi olmuş her yerinden kıl fışkıran ağzı kokan bir adamın sırf beni tatmin ediyor diye koynuna giremem 😂 benim eşim Allahtan titiz adamın tırnak kesmesi törpülemesi 1 saatini alıyor o mis gibi kokacak ki beni tahrik etsin

aykirikadin temizlik olmadan cinselliğe yaklaşabileceğimi sanmıyorum, aylarca dişlerini fırçalamazsa kokudan yanına yaklaşılmaz ki 🤮 cinsellik benim için önemli ama temiz bir cinsellik hepsinden daha önemli benim için 😂 o yüzden o temiz olsun geriai hallolur diyorum 😂

aykirikadin iliskide libido un yuksek masi icin oz bakimin sart dugunu düşünüyorum. Uzun sure buari aksatmis olsa ben yapamam opusemem oral yoanam haliyle on sevisme ol adan iliski olur bu da zevkten cok çileye dönüşür

aykirikadin harika bir post olmuş. Tabiki tatmin olmak güzel ama ben temiz olmadığı sürece ne kadar tatmin etse de zevk alamam benim için en önemli temizliktir pis ve ter kokusuyla asla ilişkiye giremem yani temizlik olmazsa ilişki de olmaz bende