• +18
  • Part 9 Çok Önemli Anketi..

aykirikadin Aslında bakarsan her ikiside önemli temizlikte önemli cinsellikte ama ikisini teraziye koyarsam
Tabiki temizlik önemli
Önce kocamın kokusu çekicek bakımlı olması önemli. Ayrıca bu hayatta tahammülümü zorlayan tek şey kıl ben biraz takıntılıyım o yüzden 😂😂😂😂 temiz olması daha önemli😇

aykirikadin Kesinlikle temiz pak olmalı buram buram parfum kokmalı,eşimde sakal çok severim sakalının bile bi düzeni temiz görünümlu olması gerekir yoksa beni sırf tatmin ediyor istediğim oluyor diye pasaklı olmasını kabul edemem bikere midem almaz,ki eşimde en bastan beri kendi içten geldigi icin boyle temizki onu sevmişim yoksa imkan yoktu 😁

aykirikadin kesinlikle temiz olması saçı sakalı papaz gibi olmuş her yerinden kıl fışkıran ağzı kokan bir adamın sırf beni tatmin ediyor diye koynuna giremem 😂 benim eşim Allahtan titiz adamın tırnak kesmesi törpülemesi 1 saatini alıyor o mis gibi kokacak ki beni tahrik etsin

aykirikadin temizlik olmadan cinselliğe yaklaşabileceğimi sanmıyorum, aylarca dişlerini fırçalamazsa kokudan yanına yaklaşılmaz ki 🤮 cinsellik benim için önemli ama temiz bir cinsellik hepsinden daha önemli benim için 😂 o yüzden o temiz olsun geriai hallolur diyorum 😂

aykirikadin iliskide libido un yuksek masi icin oz bakimin sart dugunu düşünüyorum. Uzun sure buari aksatmis olsa ben yapamam opusemem oral yoanam haliyle on sevisme ol adan iliski olur bu da zevkten cok çileye dönüşür

aykirikadin harika bir post olmuş. Tabiki tatmin olmak güzel ama ben temiz olmadığı sürece ne kadar tatmin etse de zevk alamam benim için en önemli temizliktir pis ve ter kokusuyla asla ilişkiye giremem yani temizlik olmazsa ilişki de olmaz bende

aykirikadin Eşimin ilk dikkatimi çeken yanı bakımlı olmasıydı. Biri kendine değer veriyorsa bakımını da yapar. Beni tatmin etmesede olur bana sarılması sarılırken sevdiğini hissettirmesi bile yeter bana

aykirikadin Normalde temizlik hastası ben, 2 kadeh iç salla hijyeni maksat memnüniyet👊🏻 pisse bakım temizse tatminlik isteriz. Ama orgazmı bukadar yaşamayan kadın varken cinsel performansı seçenler fazla olmalıydı.. Yine toplum baskısı linçle herkes temiz pak günahsız oldu 🤣🤣🤣🤣

5 gün sonra

Ananasss Orgazmı yaşamayan bir sürü kadın var..gerçekten toplum baskıdan dolayı çarede bulmuyor..

Manolyaaa Tatmin olmasam. Dünyanın en yakışıklısıda olsa bişey ifade etmez zannımca..

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

aykirikadin eşim temiz olduktan sonra ben diğer sorunları çözebilmek için elimden geleni yaparım, eşimi herşeye teşvik edebilirim ama o pisken benimde içimden bir şey gelmez