• Muhabbet
  • Evliyim ama başkasını seviyorum

Eşimle aramda büyük sorunlar oldu haddinden fazla boşanmaya karar verdik o sürecin içindeydik o sıra ben biriyle tanıştım sevdim de yanında mutluydum herşeyi unutuyordum çok iyi geliyordu bana 8 ay ilişkimiz oldu daha sonra nedensiz bir şekilde ayrıldı benden konuşmadık 5-6 ay ara sıra görüsmek istedi görüştüm konuştuk ama eskisi gibi olmadı hiç birşey 3 yaşında bir oğlum var tekrardan eşimle baristik eşimle şuan 5 aydır birlikteyiz 5 senelik evliyiz bunun 1 buçuk senesi ayei geçti ve eşim gercekten çok değişmiş durumda ama şuan sevdiğim diğer adamla arada sırada konuşuyorum aslında sosyal medyayı kapattım numaramı değiştirdim ama arkadaşımdan beni sormuş ulaşmam lazım demiş bende bir hesap açtım noldu diye yazdım şöyle pişmanım böyle pismanjm diyip durdu baristigimi söyleyemedim bilmiyorum ne yapacağımı

Laklaklak sizin hatanızı bir yana bırakıyorum eşinizle barıştıysanız o adama yol verin zaten adam sizi yarı yolda bırakmış adam olsaydı zaten evli bir bayanla görüşmezdi inanın evli bir bayanla görüşmek isteyen bir insan zaten sevmiyordur gönül eğlendirmek için sizi oyalıyodur bırakın yoluna gitsin

Angellove2010 gerçekten hataliyim farkındayım eşimle vakit geçirmeyi de seviyorum ama bazen diğeriyle yarım kalan birşeyler varmış gibi hissediyorum çocuğumu ve o süreçte olduğumu biliyordu bile bile kabul etti zaten uzaktaydı benden çok sık gorusmuyorduk gorussekte çok fazla vaktimiz olmuyordu ama biranda bıraktı bir çıkarı da yoktu cinsellik yada para gibi neydi bilmiyorum bu düşüncelerim çok karışık neden bunu yapiyorum

Laklaklak o adamla bir daha görüşmeyin kimse çocuğuna kendi babası gibi bakamaz ilgilenemez ki kendinizi eşinizin yerine koyun o size böyle birşey yapsaydı ne yapardınız o bir adam zaten sizi yarı yolda koymuş tekrar koyar siz eşinizle mutlu olmaya çalışın bu zamanda aşkın sevginin de bir önemi yok kim emek veriyor ona bakın evladınızı düşünün yanlış yola girmeyin tv proğramlarını görüyorsunuz yasak aşk yaşayan binlerce kişi kim mutlu oldu bu şekilde pişman olursunuz yanlış yapmayın

Laklaklak Aslında sevmiyorsunuz bence. Sadece merak ve eşinizle yaşadığınız olaylardan ötürü kötü gününüzde yanınızda olduğu için o kişiyi seviyor hissine kapıldınız. Bir Nevi sizdeki eksik duyguları doldurdu bir zamanlar insanoğluyuz ha değince bir şeyleri unutamıyoruz yada atamıyoruz bi kenara. Öncelikle düşünmeyin konuşmayın ki şuanki evliliğinize yaşantınıza yansımasın. Ve bol bol Bakara suresi dinleyiniz ki eşinizle kalpleriniz birbirine ısınsın tekrar. Kötülükleri kötü düşünceleri def edebilesiniz.

Laklaklak gerçekten midemi bulandırdınız eşinize de ayrı üzüldüm. Herkes evliliğinde küçük büyük sorunlar yaşıyor ama ayrılmadan , bi ilişkiye noktayı koymadan başka birine adım atmak gerçekten çok çirkin. Ne kadar üzülürseniz üzülün pişman olduğunuzu söyleyin aklınız hala ikinci şahıstayken yazdıklarınızı asla samimi bulmuyorum

Angellove2010 inanın herşeyin farkındayım gerçekten kimsenin çocuğuma baba olmayacahini bildiğim için barıştım bide yıllar sonra eşimi gördüğümde ona öyle bı sarılmak geldi ki içimden onunla şuan hiç birşey eskisi gibi değil o kadar değer veriyor ki bana oğlum deseniz babasına k kadar düşkün oldu ki beni bile unutuyor bazen hatta şuan babasiyal uyuyor

Slovem08 arkadaşıma öyle bir ulasamks ki birşey oldu sandım eşimi kaybetmekten de korkuyorum o yüzden baristigimi söylemedim duydu beni tehdit edecek filan sandım o yüzden geri yazdım ona

Laklaklak Bir erkekle esinizle yani buyuk sorunlar yasayip o sureci atlatmadan baska biriyle bosluk doldurmak icin yada sevmek icin sevilmek icin birlikte olmak cok yorucu degil mi ?
                Ben kendimden yola cikarak soruyorum oyle bir surec de kendimi toparlamak icin yanliz kalmak cocugumla huzur bulmak isterim once

Akrep kendimi bu konuda savunmayacagim eşime haksizlik yaptığımın farkındayım istemezdim böyle olsun o süreçte o kadar kötü şeyler yaşadım ki sadece huzur elimi tutacak birini istedim birşey diyemiyorum şuan

thalia yorucuydu hemde aşırı yorucuydu hataliyim farkındayım sadece birilerine anlatmam gerekiyordu bı kendime gelmem gerekiyordu

Laklaklak Bununla yaşamak vicdanen büyük ağırlık ben size söyleyeyim. Eşinizle ayrılmamışsınız bile tamam hadi boşanma süreci falan filan bi şekilde kendinizi rahatlattınız diyelim de ikinci sefer kendi ellerinizle mesaj atmak nedir. Yapmayın yahu.. yaptığınızın yanlış olduğunu bilmenize rağmen hala daha üstelemişsiniz. Size önerim yok, eleştiri de değil bu doğrular. Ama eşiniz olsaydım direkt boşanırdım affı yok, bana bunu yapmaya da kimsenin hakkı yok. Empati yapsaydınız olay buraya gelmezdi

Akrep bu hayatta en çok korktuğum şey aldatılmak aslında belki de kişi kendinden bilir işi lafı çok doğru psikolojik olarak aldatilmaktan aşırı korkuyorum baristigimi öğrendi arıza filan çıkaracak diye tedirgin oldum aslında amacım onunla muhabbet etmek de değil eşime yaptığımın aşırı yanlış olduğunun farkındayım ne olduğunu ne yaptığımı bile bilmiyorum

Akrep açtığınız postuda görmüyorsunuz galiba. EVLİYİM AMA BAŞKASINI SEVİYORUM. Olay bundan ibaret yani hala pişmanım eşimi seviyorum diyorsunuzda dört kelimeniz özetliyor durumunuzu daha ne

Akrep posta direkt olarak öyle yazdım açıklama kısmına da açık açık herşeyi yazdım

Laklaklak bişey diyemiyorum sert çıkışıyorum ama tamamen empati odaklı yürüyorum ondan böyle. Söylediklerinizde tutarsız

Akrep sert çıkışa bilirsiniz birilerinin beni tokatlamasi lazım zaten bir evlat yetiştiriyorum evimdeyim her akşam kocamın yüzüne bakıyorum niye bunu yaptım diye çok sorguladım kendimi birilerinin beni kendime getirmesi gerekiyordu tutarsız değilim aslında ne hissettigimi ne yaptığımı bilmiyorum neden böyleyim bunu bile bilmiyorum

Laklaklak sizi ne kendinize getirir bilmiyorum. Bazen bazı şeyleri anlamak için onu yaşamak gerekir ancak sizin başınıza gelirse anlarsınız bunun acısını öyle silkelenirsiniz ama kimsenin başına gelsin istemem gelmesinde inşallah beddua olarak algılamayın. Ama bu saatten sonra ortada bir ilişki var mı yok mu belirsiz. Eşinizin yüzüne her defasında pişmanlıkla bakacaksınız belki. Belki de ömür boyu vicdan azabıyla yaşayacaksınız. Aşmak zor eşinizin tüm bunları öğrenme ihtimali de var bu da sizin için kötü. Yani kimine sorun değildir belki eşiniz bile anlayışla karşılayabilir boşanma süreciydi zaten ayrıydık diyebilir. Ama bana göre çok ters ve yıpratıcı. Zaten bi erkek tarafından hayal kırıklığına uğradınız tekrar başka bir erkekle kendinizi avutmaya çalıştınız nasıl güvenebildiniz minicik sürede. Bilmiyorum ya tümüyle toksik

Akrep şuan bile o kadar vicdan azabı çekiyorum ki öğrenirse herşeyin biteceğini ortada tek kalacagima eminim o kadar yanlış ki yaptigim kendimi aşırı yıprattim düşündüm durdum neden diye bitti gitti evliliğine döndün evin var çocuğun ve eşin var diye haklısınız o kadar haklısınız ki diyecek hiç birşey bulamıyorum ama soyledikleriniz yinede iyi geldi kendime getirdiniz emin olabilirsiniz