• Muhabbet
  • Evliyim ama başkasını seviyorum

Laklaklak Sevindim. Keşke başka oluru olsaydı. Eşinize durumu açıklayıp bu süreçten sonrasına o karar versin dicem ama ne tepki verir belki size zarar verir belki de boşanma süreci diye normal karşılar bilemem. Ama en azından bi orta yol bulmuş olurdunuz bunun üzerine evliliği yürütemezsiniz çünkü

Akrep yapmam gerekini az önce yaptım bir daha bana sağdan soldan asla ulaşmaması gerektiğini hayatımı farklı yönde cizdigimi söyleyip engelleyip hesabı kapattım umarım bir daha karşıma cikmaz asla ama asla evliliğim bozulsun istemiyorum

Akrep bunu eşime nasıl söyleyim ki kendisi bana böyle birşey söylese yikilirdim boşanma sürecindeydik dese bile canım acirdi söyleyemem aşırı tepki verir yada donar kalır susar vermez bir daha da yüzüme bakmaz bilmiyorum

Laklaklak maalesef size yol çizemem böylesi bi olayda. Zaten her halükarda üzülen kahrolan taraf eşiniz olacak. Ortası veya ağırı yok sonuç onu bi hayli üzecek. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Umarım daha az yıpranacağı bir yol çizersiniz

Laklaklak ya yanınızdakine insan gibi sadık olacaksiniz ya da aklinizdakine gideceksiniz. Ama bir kişiyle yetinmeyi öğrenin artık . Herşeyin namusluca bir yolu var . Eşinle baristiysan değil o diğer adam arkadaşına ulaştı pişman bilmem ne diye görüşmek , geberiyor olsa adini duyduğunda kulagini tikaman gerekiyor . Kendinize gelin Allah’tan korkup aynı yastığı paylastiginiz esinizden utanmiyorsaniz o 3 yaşındaki sabiden utanın . Şu utanma hayâ duygusunu bir tadın artık yeter .

Laklaklak Bence o süreçte biriyle duygusal yakınlık kurmak çok doğal. Artık Yargıtay kararlarında bile boşanma davası açıldıktan sonra herkes istediği kişiyle olabilir die karar çıkıyor. Bu süreçte tamamen boşanmış olmuyorsunuz ama birileriyle ilişki yaşamak da doğal oluyor. Eşiniz de o kdr ara verdikten sonra barışıyorsa böyle şeylerin olabileceği riskini göze alıp barışmıştır bence. Ayrıca erkekler 1 hafta bile boş kalınca hemen başkalarına kayıyorlar olsun affet oluyor kadınlar yapınca ooo pislik oluyoruz hemen😏 ama madem geri döndünüz evinize eşinize çocuğunuza odaklanın o adamı da her yerden engelleyin nacizane

Çok mide bulandırıcı. Hiç o hesabı açmamalıydınız. Yeni bir sayfa açmışsınız ama daha ilk günden yine kirletmişsiniz. Eşiniz er ya da geç bir şekilde öğrenecek bu durumu. Çünkü bu hayatta hiçbir şey gizli kalmıyor.

Laklaklak offff dedim okurken ya ne yapıyorsanız ayrılınca yapın erkek yatarak kadın severek aldatırmıs belli ex in aklında kalmış eşin varken neden kendine bu saygısızlığı yapıyosun neden eşine bu ahlaksızlığı yapıyosun boşan ne halt ediyorsan et bak seni kınamıyorum sadece yapman gerekeni yazıyorum nerden biliyosun belkide eşin de senin yaptığının aynısını yaptı haberin yok kaldırabilir misin bunu ?????

Popy_ kesinlikle yapmam gerekeni yaptım zaten ama neden böyle birşey yaptım onu bilmiyorum

MSM aşırı saygisizti bana karşı yüzüme bile bakmazdi mutsuzdu evde sürekli kavgalar oluyordu annesinin ablasının doldurusuna çok fazla geliyordu en son şiddet yaşandı ikimizde birbirimize girdik ondan sonra bitmişti herşey

Laklaklak sana sadece;
        “İnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamaz.” sözünü hatırlatıyorum.
        Hayvani değil de insani iç güdülerle hareket edersek hayatımıza daha az sıkıntı,dert geriririz diye düşünüyorum. Bu yaşanan olayda yanan o 3 yaşındaki yavrucak ne yazık ki. Ya biz çocuk yalnız kalmasın diye tuvalete gidemeyen annelerdik ne ara çocuğu elimizin tersiyle itip başka adamlarla aşk yaşamaya kadar geldi durum gerçekten çok şaşkınım…

Böyle bazılarına rahatlık batıyor ben boşuna demiyorum sizin o adama zaafınız var engellesenızde bişeyler yaşamısınız kı vazgeçemiyorsunuz her halükarda yine konuşacaksınız ahanda buraya yazıyorum artı beni tehtıt eder diye konuştum tekrar demeniz Neden korktunuz acaba?Bildiği bişeylerimi var elinde kozumu var ilk akla gelen bu çünkü.

ilayda-17 geçmişte olan bir mesajımoz bile yeter eşime atmasına illa kötü şeyleri yada pis şeyleri getirmeyin akliniza