• Muhabbet
  • Evliyim ama başkasını seviyorum

ZRaporu bakın çocuk konusu çok hassas bir konu ben zaten herşeyi çocuğum için yaptım postun tamamını okusaydiniz anlardiniz neyin ne olduğunu yaptığım şeyi savunmuyorum asla ama oğlum konusunda da asla kimsenin konuşmasını istemiyorum

Laklaklak Canım bak hata olmuş olabilir bitmiş gitmiş şu an eşinlesin önemli olan bundan sonra hata yapmamak bence o kişiye de eşinle barıştığını söyle yol ver gitsin hatta söyleme bile bırak gitsin geri de kalsın sen eşinle çocuğunla mutluluğuna bak

Poncikanneee inanın öyle yaptım amacım zaten onunla konuşmak değildi sohbet etmekte değildi aklımın ucunda bile yoktu arkadaşıma ulaşmış acil birşey soylicen sana söylemem filan yapmış ona istinaden yazdım sonradan da yazdığima çok pişman oldum vicdan azabı çektim buraya yazmak istedim flört etmedim yani ama yinede yaptığım yanlıştı

Laklaklak Uzun zaman sonra gördüğünüzde eğer sarılmak geldiyse içinizde sevdiğiniz kişi 2. Kişi değil eşiniz. Yaşadığınız olumsuzluklar sizi biraz uzaklaştırmış ancak mesafe ve zamanla özlemişsiniz. Sevmeyen insan özlemez. 2. Şahısla olan düşünceleriniz durduk yere gitmesinden kaynaklı. Neden gitti gitmeseydi şuanki yaşamınız ne olurdu vs vs. Bu yarım kalan bir şey değil. Aslında hiç başlamamış bir şey. O kişinin hayatında değeriniz olsaydı zaten gitmezdi. Sizin için savaşanın kıymetini bilin lütfen. Giden gittiği yerde kalsın.

buzdankalpler aslında kimi sevdiğimi biliyorum da insan bir an saçma sapan hissiyatlara kapılıp bı noldugunu anlamıyor ya öyle oldum ne yapıyorum ben diye kendimi sorgularken buldum ama cevabını bulamadım o yüzden buraya yazmak istemistim

Laklaklak Evet ama artık bundan sonrasına bakın ve sakın inanmayın yok ciddi bişey konuşmam lazım falan bunlar hep tekrar konuşma çabaları lütfen kanmayın

Laklaklak çünkü boşanma aşamasındaki bi insanın kendinden çok çocuğunun psikolojisi ne olacak ayrı anne babayla diye olur.

Laklaklak tüm postu okudum. Tüm yanıtlarını da. Biri bi tokat atsın gerçekleri söylesin kendime geleyim yazmışsın. Ben de bunu yapmaya çalıştım. Gerçekler bunlar çünkü. Şimdi kocam öğrense ne sana ne kocana bir şey olacak hayat sizin için devam edecek. Ama o çocuk ileride anne ve babasının ayrılık sebebini kurcalama yaşına gelince işte orası sıkıntı.

ZRaporu eşim çocuğuyla gorusmuyordu o zamanlar arayıp sormuyordu tek başımaydim çocukla calisiyordum da öğretmenim okul öncesi okula çocuğumu da goturuyordum okulumuzun pedagogu vardı oğlumu da gözlemledi zaten çocuğuma o sene boyunca yasatabilecegim en güzel hayatı yaşatmaya çalıştım ve pedagogla ilerledim yani ben çocuğumun psikolojisini düşündüm

ZRaporu çocuk konusunu konuşmak istemiyorum çünkü daha çok detaylar var nasıl ki yaptıgim hataları açık acik söyleyip elestriyi kabul ediyorum fakat çocuğum hakkında ne konuşmak istiyorum ne de eleştiri kabul ediyorum benim için çok hassas bir konu çocuk konusu

Laklaklak çocuklar hepimizin hassas noktası ve bu yüzdendir ki bu yaşanan durumda çocuğa üzüldüm. Yoksa amacım seni çocuğunla vurup yaralamak değil. Ama adım atarken çocuklarımızı düşünmek zorundayız. Yani ben böyle biliyorum. Boşanma aşamasında ilişki yaşamak farklı boşandıktan sonra yaşamak farklı. Senin yaşadığın durum doğru bir durum değil. Evet öyle bir hata yapmışsın ama hala o adamla görüşmen büyük hata. Daha irtibatı kopar.

ZRaporu hata yaptığımın farkına vardım koparttim zaten irtibatı asla bir daha ulaşmaya kalkarsa dönmeyecegim çok yanlıştı yaptığım

Laklaklak Onu da seviyorum bunu da seviyorum.. kaç kalbiniz var afedersiniz? Kadın kadının düşmanı denilen şey bu. Biri hayatınıza girmeden önce tamamen ayrılmış olsaydınız . Ve ayrılsanız bile evli biriyle neden görüşsün insan. Bu kadar mı dayanamadınız boşluğa. Zaten kötü bir evlilik yaşıyorsunuz. Bile bile başka bir evliliği neden kötülüğe sürüklüyorsunuz? Başka bir kadının psikolojisinin bozulmasına neden sebep oluyorsunuz? Çok acayipsiniz. Evlerden uzak

7 gün sonra

Laklaklak Açık açık söyleyin eşinizle barıştığınızı eşinizi sevdiğinizi ve birdaha yazmamasını şuan eşiniz böyle bişey yapmış olsa aldattı ayrıyken diye yaygara koparırdınız bazı şeylere biraz empati yapın lütfen

Laklaklak yaptiginiz cok kotu birsey gercekten evli bir kadinla olan adamdan hicbirsey beklenmez esiniz sizi seviyor bosverin gitsin gercekten