Kızlar merhaba perideyi kullanan biriydim daha önce. Silmiştim tekrar yükledim daha sonra hep sessiz kullanıcıydım ilk postumu böle bişey ile açmak istemezdim ama bi kadın olarak birbirimize destek olmamız gerektiğini düşünerek açtım bu postu. Kızım kreşe gidiyor ve sabahçı sabah servisi geldi neyse kızımı bindirdim servise daha sonra eve doğru gidiyorum bi baktım arkamda bi erkek bn hızlanıyorm o da hızlanıyor apartmana da yeni taşındık kimseyi tanımıyorum.öle olunca apartmandan biridir diye düşünüyorum halen. Neyse ben girdim apartmana o da arkamdan girdi ve iki asansörümz var ikisi de sıfırda hazır yani bnm bindiğim yere bindi bn tabii korktum o biner binmez ben indim diğerine bindim ama kndi daireme çıkınca baktım halen sıfırda yani herhangi bir kata çıkmamış niyeti pisliğin bozukmuş. Gerçekten yani o kdr kötü bir devirdeyiz ki zaten biliyorduk iyice görmüş öğrenmiş oldum yani. Hadi öldürseydi hadi başka kötü şeyler yapsaydı diye sürekli aklımda dönüyor. Şuan düşündüğüm bu adam bnm bu binaya girdiğimi gördü e asansörden kaçıncı kata da çıktığımı gördü tekrar gelmeye vs kalkar mı gerçekten çok korkuyorum aklıma herşey geliyor.
Çok korktum
Ya ne pis insanlar var allahım sen yardım et dkkat et cnm sen 🙏🏻
Kny ben olsam eşime söylerdim birde sen içeri girdiğinde neden dış kapıyı hemen kapatmadin ben böyle bir durumla karşılaştığımda evime girmiyordum bekarken işten gelirken çok basima geldi evime girmezdim marketr falan bir uere giderdim hala da beklerse birilerine söylerdim çünkü evimi öğrenmesi kötü yanı
Kny durumu eşinize anlatın kemara varsa görüntü isteyin şikayet edin devir kötü
Kades yükleyin bir daha böyle bir şey ile karşılaşırsanız kalabalık bir alana girip uygulamayı etkinleştirin konumunuz dan bakıp yanınıza polis geliyor zaman kötü kimin ne zaman ne yapacağı belli olmaz bir de biber gazı taşıyın yanınızda
Kny ben apatrmandan içeri girerken kapıyı hiç tam açmam kendi gireceğim kadar açar hemen kapatırım geçenlerde akşam eve giricem anahtarı aldım k arkadam biri geldi kapıyı açmamı bekliyor içeri girmesine müsade etmeden kapıyı kapatıyordum bende içeri girecektim dedi kime geldiyseniz ziline basın açsın kapıyı dedim kapattım. karşı komşusunun misafiriymiş eşime demiş yenge bizim misafiri kapıda bırakmış iyi yapmış diye 😂 İnşallah böyle bir durumla tekrar karşılaşmazsın çok kötü zamandayız herkesten herşeyden şüphe duyar olduk Rabbim korusun hepimizi
Delininbiriii eşime çıkar çıkmaz dedim o da çok kötü oldu ne demek ya bu fln dedi inip adamı aramaya bile kalktı hatta kapıyı aslında kapadım ama tam kapanmadı demek ki çünkü zor kapanan bi kapı yavaş sensörlü kapılardan ilk defa başıma geldi böle bir olay gerçekten temkinli olmamız gerek
TombulHatun gerçekten böle olması gerekiyor aslında bundan sonra bnde dikkatli olcam ..