Kızlar merhaba perideyi kullanan biriydim daha önce. Silmiştim tekrar yükledim daha sonra hep sessiz kullanıcıydım ilk postumu böle bişey ile açmak istemezdim ama bi kadın olarak birbirimize destek olmamız gerektiğini düşünerek açtım bu postu. Kızım kreşe gidiyor ve sabahçı sabah servisi geldi neyse kızımı bindirdim servise daha sonra eve doğru gidiyorum bi baktım arkamda bi erkek bn hızlanıyorm o da hızlanıyor apartmana da yeni taşındık kimseyi tanımıyorum.öle olunca apartmandan biridir diye düşünüyorum halen. Neyse ben girdim apartmana o da arkamdan girdi ve iki asansörümz var ikisi de sıfırda hazır yani bnm bindiğim yere bindi bn tabii korktum o biner binmez ben indim diğerine bindim ama kndi daireme çıkınca baktım halen sıfırda yani herhangi bir kata çıkmamış niyeti pisliğin bozukmuş. Gerçekten yani o kdr kötü bir devirdeyiz ki zaten biliyorduk iyice görmüş öğrenmiş oldum yani. Hadi öldürseydi hadi başka kötü şeyler yapsaydı diye sürekli aklımda dönüyor. Şuan düşündüğüm bu adam bnm bu binaya girdiğimi gördü e asansörden kaçıncı kata da çıktığımı gördü tekrar gelmeye vs kalkar mı gerçekten çok korkuyorum aklıma herşey geliyor.