Kizlar artık çok yoruldum psikolojim bozuldu neden bazı kadınlar olurken bazıları olamıyor bende yaşamak istiyorum o duyguyu ilişkiden soğudum resmen kendimi eksik hissediyorum

Serap20 bence tamamen hakimiyet ve rahatlık meselesi orgazma kafayı bu kadar yormayın kafaya taktıkça olmamak normal akışına bıraksanız olacak sankide kendinizi sıkıyormuşsunuz gibi geliyor bana erken boşalma sorunu yoksa karşı tarafta kolayca rahatlatabilir bence

Serap20 eşinin kokusunu seviyomusun mesela dokunmayı odaklan boşver orgazmı falan farkı göreceksin ilkte olmasada böyle böyle olacak

Serap20 Konusu var g spot bul oku
        . Kegel egzersizi yap..
        farklı fanteziler dene..

[silindi] erken boşalma sorunu varsa sprey ile önüne geçin erken boşalma süresi uzarsa biz kadınlarda da boşalma bununla birlikte gelir

• [silindi]

Cheery kendince hiçbir sorunu yok bey efendının korumayı diyorum ben kendime güveniyorum diyor da ta ben korunacam ondan habersiz öyle birine bir çocuk daha veremem

[silindi] yukarda tavsiye edilen spreyi deneyin isterseniz erken boşalma varsa zaten kadında da sorun yapıyor sadece karşı tarafı etkileyen bi durum değil yani

Serap20 Odaklanmak meselesi o an konsantrasyonunuzu kaybedecek bi durum olursa yapamazsiniz ya da surekli tam tersi olacak mi diye dusunurseniz.

Ben de normal ilişki de hiç olmadım. Normal ilişkide olan var mı.
                Ben sadece oral ile orgazm olabiliyorum . Bu beni çok üzüyor. Eşim bunu kaç yaşına kadar yapacak ilerde o da sıkılır. Hem onun gönlü olacak da yapacak da ben de olacam off psikolojik olarak yorucu

8 gün sonra
                • [silindi]

Eskobar bey efendı de sorun yokmuş o çok egolu hiç umurunda değil bilmiyor mu sanki o boşalınca ben yarım kalıyorum

[silindi] spreyi kullansın hâla bi fark yoksa ozaman sende desin 3 saniyelik ilişkiden kimse zevk almaz egosunu satırdan geçirsin biraz